Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Painepesurit & Pumput ja Ruiskut » Kärcher K5 Compact Painepesuri

Kärcher K5 Compact Painepesuri

Kärcher K5 Compact Painepesuri
Kärcher K5 Compact PainepesuriKärcher K5 Compact PainepesuriKärcher K5 Compact PainepesuriKärcher K5 Compact PainepesuriKärcher K5 Compact PainepesuriKärcher K5 Compact Painepesuri
Kärcher K5 Compact Painepesuri
Painepesuri Kärcher K 5 Compact on pitkäikäinen ja tehokas painepesuri aktiiviseen käyttöön ja lujasti tarttuneen lian puhdistamiseen.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
299,00 €

Kärcher K5 Compact Painepesuri

Painepesuri Kärcher K 5 Compact on pitkäikäinen ja tehokas painepesuri aktiiviseen käyttöön ja lujasti tarttuneen lian puhdistamiseen.

Kompakti koko helpottaa käsittelyä ja säilytystä. Taloudellinen vesijäähdytetty moottori kuluttaa tavanomaista vähemmän sähköä; erinomainen pesutulos entistä alhaisemmalla energiankulutuksella. N. 14 % kevyempi kuin ilmajäähdytteinen moottori; pesuri on kevyempi käsitellä. Tavanomaista sähkömoottoria pidempi käyttöikä takaa varman toiminnan. Quick Connect -pikakiinnityksen ansiosta varusteiden ja letkun kiinnittäminen on helppoa. Kätevä, alumiininen teleskooppikahva säästää tilaa.

Kärcherin K 5 Compact soveltuu erinomaisesti muun muassa autojen, moottoripyörien, veneiden, piha-aitojen, kivipintojen tai puutarhan työkalujen puhdistamiseen. Painepesurin kevyt, vesijäähdytetty sähkömoottori tarjoaa erinomaisen pesutehon useisiin pesutarpeisiin.

Pakkaukseen sisältyy Kärcherin 8 metrin korkeapaineletku, adapteri puutarhaletkulle A3/4", viuhka- ja turbosuuttimet. Painepesurin säädettävä Vario Power -suihkuputki, sekä Rotojet-suuttimen pyörivä pistesuihku yhdistää pistesuihkun iskuvoiman ja viuhkasuuttimen laajan peiton.

Ulosvedettävä vetoaisa helpottaa käsittelyä ja säästää säilytystilaa. Pieni ja kompakti pesuri on helppo kuljettaa esimerkiksi auton tavaratilassa. Painepesurin pikaliittimen ansiosta korkeapaineletkun käsittely on helppoa ja varusteiden kiinnitys laitteeseen on vaivatonta.

VARUSTELU

- pesukahva pikakiinnityksellä

- viuhkasuutin

- turbosuutin

- korkeapaine-letku, 8 m

- pikaliitäntä koneeseen

- pesuaine letkun kautta, Imu

- ulosvedettävä aisa

- vesijäähdytetty moottori

- integroitu suodatin

- adapteri puutarhaletkulle A3/4"

TEKNISET TIEDOT

- vesimäärä maksimissaan 500 l/h

- maksimipaine 145 bar

- veden lämpötila enintään 40 °C

- liitäntäteho 2,1 kW

- työsuoritus 40 m²/h

- paino ilman varusteita 11,5 kg

- mitat (p x l x k) 516 x 295 x 282 mm
- Kotikäytössä 2 vuoden takuu.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?