Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Pihatuotteet & Tarvikkeet » Kastelutarvikkeet » PUUTARHAPUMPPU PROF LKJ-800S

PUUTARHAPUMPPU PROF LKJ-800S

TOIMITUSKULUITTA
PUUTARHAPUMPPU PROF LKJ-800S
PUUTARHAPUMPPU PROF LKJ-800S
Prof LKJ-800S on edullinen puutarhapumppu kasteluveden ottamiseen kaivosta, järvestä, joesta, lammikosta tai vaikka altaasta
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
85,90 €

PUUTARHAPUMPPU PROF LKJ-800S

Prof LKJ-800S on edullinen puutarhapumppu kasteluveden ottamiseen kaivosta, järvestä, joesta, lammikosta tai vaikka altaasta. Esimerkiksi 25 m:n nostokorkeudella vettä saadaan noin 1,5 m³ tunnissa. Pohjaventtiilin tukkeutuminen tulee estää.

Puutarhapumppu Prof LKJ-800S sopii käytettäväksi myös useimpien sadettimien kanssa. Pumppu toimii on/off -kytkimellä. Siitä saadaan automaatti käyttämällä painesäädintä.

Nostaessa vettä järvestä tai joesta tulee huolehtia siitä, ettei pohjaventtiiliin pääse kiintoaineita tai muuta likaa. Useimmiten tämä tehdään niin, että pohjaventtiili sidotaan ämpäriin, joka lasketaan lähelle pohjaa kivipainojen avulla. Automaatit soveltuvat myös juomaveden siirtämiseen.

Pumppu tulee mitoittaa ottaen huomioon pumpun käyttökohde ja asennuspaikka. Pumpun sijoituspaikka määrää sen, kuinka tehokkaan pumpun tarvitset. Maksimi imukorkeus vaihtelee pumppukohtaisesti ollen 7-9 m. Ilmoitettu maksimi-imukorkeus (esim. 7 metriä) tarkoittaa sitä, että pumppu pystyy nostamaan vettä 7 metrin syvyydestä. Veden vaakasuorat siirrot kuormittavat pumppua niin, että 10 metriä vaakasuoraa siirtoa vastaa 1 metrin siirtoa pystysuorassa suunnassa.

Tekniset tiedot

- Ottoteho 800 W

- Sähkö 220 - 240 V, 50Hz

- Tuotto 500 – 3600 l/h

- Painealue 1,4 – 2,8 bar

- Maksimi veden lämpötila 35°C

- Maksimi nostokorkeus 40 m

- Pumppuosan materiaali: ruostumatonta teräs, RST

- Kaapeli: H07RN-F, 1,5 m

- Suojausluokka IPX4

- Vesiliitäntä Imu-ja painepuoli 1” sisäkierre

- Paino 6,2 kg

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?