Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Pihatuotteet & Tarvikkeet » Kastelutarvikkeet » RUISKUPISTOOLI GARDENA PREMIUM

RUISKUPISTOOLI GARDENA PREMIUM

TOIMITUSKULUITTA
RUISKUPISTOOLI GARDENA PREMIUM
RUISKUPISTOOLI GARDENA PREMIUM
Tehokkaaseen puhdistukseen ja kasteluun. Kestävä metalli-/muovirakenne. Muutettavissa portaattomasti hienosta sumusta voimakkaaseen, pistemäiseen suihkuun
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
26,90 €

RUISKUPISTOOLI GARDENA PREMIUM 

Tehokkaaseen puhdistukseen ja kasteluun. Kestävä metalli-/muovirakenne. Muutettavissa portaattomasti hienosta sumusta voimakkaaseen, pistemäiseen suihkuun. Säädettävä veden virtaus. Liipaisimen lukitus.

 

Tehokkaaseen puhdistukseen ja kasteluun. Metalliosiensa ansiosta erittäin kestävä. Liukumattomat ja pehmeät muoviosat tuntuvat miellyttäviltä kädessä. Vesisuihkua voi säätää portaattomasti hienosta sumusta voimakkaaseen, pistemäiseen suihkuun. Rungon ympärillä oleva tukeva suuttimen holkki on sekä tyylikäs että käytännöllinen. Veden virtausta voi säätää portaattomasti, ja liipaisimen lukitus helpottaa pitkäkestoista kastelua.

 

                            

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?