Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Pihatuotteet & Tarvikkeet » Piha- & Lumityövälineet » LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA

LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA

TOIMITUSKULUITTA
LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA
LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA
LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA
Fiskars SnowXpert™ Lumentyönnin on kevyt, mutta kestävä. Pitkä alumiinivarsi yhdistettynä kestävään ja jäykkään lujitemuovista valmistettu kuuppaosaan on erinomainen työväline ohuen lumikerroksen työntämiseen
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
34,90 €

LUMENTYÖNNIN FISKARS SNOWXPERT RULLAAVA 

Fiskars SnowXpert™ Lumentyönnin on kevyt, mutta kestävä. Pitkä alumiinivarsi yhdistettynä kestävään ja jäykkään lujitemuovista valmistettu kuuppaosaan on erinomainen työväline ohuen lumikerroksen työntämiseen. Rullaavalla pesäosalla varustettu lumentyönnin soveltuu parhaiten pienten ja keveiden lumimäärien työntämiseen pois käytäviltä ja kujilta.

 

Lumentyöntimen uusi patentoitu kärkilista pureutuu entistä tehokkaammin lumeen ja jäähän. Kärkilistan rakenne tekee siitä jäykän ja tukevan, näin ollen lumen käsittely eri olosuhteissa helpottuu entisestään. Varren uusittu tarttumapinta ja ergonomisesti muotoiltu kädensija parantavat käytettävyyttä. Kärkilistan ansiosta lumentyönnintä voi käyttää myös jään kaapimiseen esimerkiksi terasseilta. 

 

- leveys 53,3 cm

- pituus 175,9 cm

- paino 1,7 kg

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?