Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Pihatuotteet & Tarvikkeet » Piha- & Lumityövälineet » PENSASSAKSET FISKARS TELESKOOPPI HS86

PENSASSAKSET FISKARS TELESKOOPPI HS86

PENSASSAKSET FISKARS TELESKOOPPI HS86
PENSASSAKSET FISKARS TELESKOOPPI HS86PENSASSAKSET FISKARS TELESKOOPPI HS86
PENSASSAKSET FISKARS TELESKOOPPI HS86
Ihanteelliset pensaiden muotoiluun sekä korkealla että matalalla, sillä teleskooppiset pensassakset on mahdollista säätää 68 senttimetristä aina 93 cm asti.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
49,95 €

PENSASSAKSET FISKARS TELESKOOPPI HS86

Jämäköiden, terävien Fiskars SmartFit™ -pensassaksien karkaistusta hiiliteräksestä valmistetut terät tekevät aidan muotoilusta ja leikkaamisesta helppoa. Teleskooppisten varsien säätöväli on 68–93 cm.

Fiskars SmartFit™ -pensassaksien avulla korkeankin pensasaidan leikkaaminen onnistuu helposti ja vaivattomasti. Pensassaksien jämäkät ja terävät, karkaistusta hiiliteräksestä valmistetut terät tekevät aidan muotoilusta ja leikkaamisesta todella helppoa.Leikkaavan terän tarttumaton pinnoite parantaa leikkaustulosta entisestään.

Varren oranssien nuppien avulla helposti säädettävä kahvojen pituus takaa parhaan mahdollisen otteen ja työskentelyasennon leikkauskohteesta riippumatta. Pensassaksien FiberComp™ -materiaalista ja alumiinista valmistetut kahvet tekevät niistä erittäin kevyet ja siksi miellyttävät käyttää. Pehmeä SoftGrip™ -materiaali kädensijoissa lisää käyttömukavuutta entisestään.

Ihanteelliset pensaiden muotoiluun sekä korkealla että matalalla, sillä teleskooppiset pensassakset on mahdollista säätää 68 senttimetristä aina 93 cm asti. Säädettävä kahvojen pituus takaa optimaalisen ulottuvuuden.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?