Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Pihatuotteet & Tarvikkeet » Piha- & Lumityövälineet » SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT

SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT

TOIMITUSKULUITTA
SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT
SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT
SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT
Tuotesetti sisältää kevyen Quikfit-teleskooppivarren ja kaarevan sahan. Teleskooppivarren maksimiulottuvuus on jopa 6 metriä.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
79,90 €

SAHA JA TELESKOOPPIVARSI FISKARS L QUIKFIT

Tuotesetti sisältää kevyen Quikfit-teleskooppivarren ja kaarevan sahan. Teleskooppivarren maksimiulottuvuus on jopa 6 metriä. Kaareva saha on erinomainen korkeiden puiden ja suurempienkin oksien karsimiseen.

 

Terävän sahan päät ovat koukkumaiset, jonka ansiosta saha pysyy sahattavalla oksalla paremmin lipsumatta. Alempi koukku on teroitettu teräväksi ja sillä on mahdollista leikata oksan alapuolinen kaarna, jotta kaarna ei repeäisi koko rungon mitalta oksan katketessa.

QuikFit-teleskooppivarteen on mahdollista ostaa useita erilaisia työkalupäitä. Räystäskourunpuhdistaja ja hedelmänpoimuri ovat suosituimpia QuikFit-päitä, joita yhdistetään etenkin teleskooppivarteen.

 

 

                                    

 

 

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?