Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Ruohonleikkurit » Ruohonleikkurit Työnnettävät » AKKURUOHONLEIKKURI BOSCH ROTAK 43 LI 2X4,0AH

AKKURUOHONLEIKKURI BOSCH ROTAK 43 LI 2X4,0AH

TOIMITUSKULUITTA
AKKURUOHONLEIKKURI BOSCH ROTAK 43 LI 2X4,0AH
AKKURUOHONLEIKKURI BOSCH ROTAK 43 LI 2X4,0AH
Kompakti, hiljainen ja kevytkäyttöinen 36V akkuruohonleikkuri. Pienille ja keskisuurille pihoille!
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
699,00 €

AKKURUOHONLEIKKURI BOSCH ROTAK 43 LI 2X4,0AH

Kompakti, hiljainen ja kevytkäyttöinen 36 voltin akkuruohonleikkuri tarkan ohjauksen takaavilla Ergoflex-kahvoilla, tehokkaalla Powerdrive LI+ -moottorilla ja LeafCollect-terällä pienille ja keskisuurille puutarhoille.

 

Erinomainen leikkuuteho ja leikkuujätteen keräys terästerien ja innovatiivisen ilmavirtateknologian ansiosta. Ainutlaatuiset ruohokammat leikkaavat nurmikkosi täydellisesti reunaan asti ja li-ion -akulla toimiva moottori leikkaa jopa korkean ja kostean nurmikon. Powerdrive LI+ -moottori takaa hiljaisen, tehokkaan ja turvallisen leikkaamisen vaativissakin olosuhteissa ja LeafCollect-terä kerää lehdet nopeasti ja vaivattomasti. Helposti liikkuvat kumipyörät. QuickClick -kahvajärjestelmä helppoon ensiasennukseen ilman työkaluja.

 
 
 
Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?