Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Ruohonleikkurit » Ruohonleikkurit Työnnettävät » AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH

AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH

TOIMITUSKULUITTA
AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH
AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH
AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH
AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH 43CM METALLIRUNKO
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
299,00 €
Akkuruohonleikkuri FXA 40V 2,5AH 43CM on kestävä teräsrunkoinen ruohonleikkuri bioleikkaavilla terillä ja 50 litran keräyssäiliöllä. Yhdellä 2,5 Ah:n akulla voi leikkausaika noin 30 minuuttia.

AKKURUOHONLEIKKURI FXA 40V 2,5AH

Akkuruohonleikkuri FXA 40V 2,5AH 43CM on kestävä teräsrunkoinen ruohonleikkuri bioleikkaavilla terillä ja 50 litran keräyssäiliöllä. Yhdellä 2,5 Ah:n akulla voi leikata nurmikkoa jopa noin 30 minuuttia. Leikkuuleveys on 43 cm.

 

Ruohonleikkurissa on keskitetty leikkuukorkeudensäätö, jonka avulla leikkuukorkeus on säädettävissä 25-75 mm:n välille aina oman leikkuutarpeen mukaan.

 

Kaksi eri leikkuutapaa tarpeen mukaan. Bioleikkuussa hieno ruohosilppu jää nurmikon luontaiseksi ravinteeksi edistäen nurmikon hyvinvointia. Keruu-toiminnolla kerätyn ruohosilpun voi viedä kasvimaahan katteeksi tai pensaiden juurelle.

 

Suurikokoiset  takapyörät ja pehmustettu työntöaisa helpottavat ruohonleikkurin käyttöä ja tuovat lisää mukavuutta. Pyörien halkaisija edessä on 180 mm ja takana 250 mm. Taitettavan työntöaisan ansiosta ruohonleikkuri on helpompi varastoida pienempään tilaan.

 

Tekniset tiedot
- akkukäyttöinen
- mukana 40 V:n/2,5 Ah:n akku ja laturi
- bioleikkaus- ja keräystoiminnot
- leikkuuleveys 43 cm
- keräyssäiliön tilavuus 50 l
- keskitetty leikkuukorkeuden säätö 25–75 mm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?