Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Sahat & Trimmerit ja Pensasleikkurit » Moottorisahat & Laikkaleikkurit » MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410

MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410

TOIMITUSKULUITTA
MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410
MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410
MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410
Moottorisaha McCulloch CS 410 on kestävä, kevyt ja helposti käynnistyvä yleissaha
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
299,00 €

MCCULLOCH MOOTTORISAHA CS 410 

Moottorisaha McCulloch CS 410 on kestävä, kevyt ja helposti käynnistyvä yleissaha. Voimakas OxyPower-moottori varmistaa suuren tehon, pienet päästöt ja alhaisen polttoaineenkulutuksen.

McCulloch CS 410 -moottorisahan varusteluun kuuluvat Soft Start -toiminto, polttoainepumppu sekä yhdistetty rikastin-/pysäytyspainike. Soft Start -käynnistys helpottaa moottorisahan käynnistystä vähentäen käynnistysnarun vastusta jopa 40 %. Yhdistetty rikastin-/pysäytyspainike helpottaa käynnistystä ja vähentää moottorin tulvimisriskiä. Automaattisesti palautuvan pysäytyspainikkeen ansiosta saha on aina käynnistysvalmis.

Terälevyn pituus on 33 cm. Ketju on helppo huoltaa pikakiristyksen ansiosta, ja pikalukittava sylinterinkotelo mahdollistaa helpon suodattimen ja sytytystulpan puhdistuksen ja vaihdon. Takakahvaan on kiinnitetty kätevä, helposti mukana kulkeva yhdistelmätyökalu.

Tekniset tiedot

- moottorin sylinteritilavuus 40,9 cm³

- teho 1 600 W

- teräketjun jako 0,325", leveys 1,3 mm

- suositeltu terälevyn pituus 330 - 450 mm

- ketjunopeus 23 m/s

- polttoainesäiliön tilavuus 0,35 L

- paino 4,7 kg

                                         

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?