Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Sahat & Trimmerit ja Pensasleikkurit » Moottorisahat & Laikkaleikkurit » McCulloch Moottorisaha Elite CS450

McCulloch Moottorisaha Elite CS450

TOIMITUSKULUITTA
McCulloch Moottorisaha Elite CS450
McCulloch Moottorisaha Elite CS450McCulloch Moottorisaha Elite CS450McCulloch Moottorisaha Elite CS450McCulloch Moottorisaha Elite CS450McCulloch Moottorisaha Elite CS450McCulloch Moottorisaha Elite CS450McCulloch Moottorisaha Elite CS450
McCulloch Moottorisaha Elite CS450
McCulloch CS 450 Elite on tehokas ja monipuolisesti varusteltu, ammattitasoinen moottorisaha kaikkein vaativimpiin sahaustöihin
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
399,00 €
Täysin varusteltu, tehokas saha soveltuu kaikkein vaativimpiin sahaustöihin ja ammattilaatua arvostavalle. McCulloch CS 450 Elite on vankkarakenteinen ja erittäin tehokas 45-kuutioinen moottorisaha.

McCulloch Moottorisaha Elite CS450

McCulloch CS 450 Elite on tehokas ja monipuolisesti varusteltu, ammattitasoinen moottorisaha kaikkein vaativimpiin sahaustöihin. Voimakas OxyPower-moottori varmistaa suuren tehon, mutta pienet päästöt ja alhaisen polttoaineenkulutuksen.

Kattavaan varusteluun kuuluvat puolipuristusventtiili, Soft Start -käynnistystoiminto, polttoainepumppu, polttoaineen määrän tarkistusikkuna sekä yhdistetty rikastin-/pysäytyspainike. Soft Start -käynnistys helpottaa moottorisahan käynnistystä vähentäen käynnistysnarun vastusta jopa 40 %. Yhdistetty rikastin-/pysäytyspainike helpottaa käynnistystä ja vähentää moottorin tulvimisriskiä. Automaattisesti palautuvan pysäytyspainikkeen ansiosta moottorisaha on aina käynnistysvalmis.

Kätevä ketjunkiristin helpottaa käsittelyä, ja pikalukittava sylinterinkotelo mahdollistaa helpon suodattimen ja sytytystulpan puhdistuksen ja vaihdon. Takakahvaan on kiinnitetty kätevä, helposti mukana kulkeva yhdistelmätyökalu. Pehmustetut kahvat parantavat käyttömukavuutta.

Tekniset Tiedot

- moottorin sylinteritilavuus 45,7 cm³

- teho 2 000 W

- teräketjun jako 0,325", leveys 1,3 mm

- suositeltu terälevyn pituus 330 - 450 mm

- ketjunopeus 23 m/s

- polttoainesäiliön tilavuus 0,46 L

- paino ilman terävarustusta 5,3 kg

                                      

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?