Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Sahat & Trimmerit ja Pensasleikkurit » Pensasleikkurit & Oksasilppurit » RYOBI OKSASILPPURI RSH3045U 3000W

RYOBI OKSASILPPURI RSH3045U 3000W

TOIMITUSKULUITTA
RYOBI OKSASILPPURI RSH3045U 3000W
RYOBI OKSASILPPURI RSH3045U 3000W
RYOBI OKSASILPPURI RSH3045U 3000W
OKSASILPPURI RYOBI RSH3045U 3000W
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
289,00 €

RYOBI OKSASILPPURI RSH3045U 3000W

3000 W:n silppuri, rumpumekanismilla varustettu murskaustoiminto. Silppuaa jopa 45 mm:n oksia. Tukeva rakenne ja metallikehys takaavat kestävyyden. Takaisintyöntötoiminto jumiutumisten varalle. Säiliö 55 l.

 

Ryobi RSH3045U –oksasilppuri silppuaa tehokkaan moottorinsa avulla jopa 45 mm:n paksuiset oksat. Tämä malli on varustettu 55 litran säiliöllä.

 

Ryobi RSH3045U:n rumpumekanismi tekee laitteesta hiljaisen ja takaa tarkan silppuamistuloksen. Murskaustoiminnon ansiosta laite kykenee työstämään jopa 45 mm:n paksuisia oksia. Laitteen tukeva rakenne ja sen metallikehys tekee tästä oksasilppurista kestävän ja luotettavan työkalun. Suurien pyöriensä ansiosta laitetta on myös helppo siirtää.

 

Tässä mallissa on automaattinen itsesyöttö, joka tekee silppuamisesta helppoa ja tehokasta. Työskentelyn tehokkuutta parantaa myös suuri 55 litran säiliö, joka mahdollistaa suuren määrän silppuamisen ennen tyhjennystä. Oksasilppuri on myös varustettu takaisintyöntötoiminnolla, joka vapauttaa oksat, mikäli laite pääsee jumiutumaan. Takaisintyöntötoiminto toimii vaivattomasti ja automaattisesti.

 

Tekniset tiedot
- 3000 W
- Murskaava
- Oksakapasiteetti maksimi 45 mm
- Säiliö 55 l
- Automaattinen itsesyöttö
- Takaisintyöntötoiminto
- Paino 31.7 kg
- Korkeus 49 cm
- Pituus 35 cm
- Leveys 77 cm

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?