Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Piha ja puutarha » Sahat & Trimmerit ja Pensasleikkurit » Sahatarvikkeet » KUULOSUOJAIN + VERKKOVISIIRI UNIVERSAL

KUULOSUOJAIN + VERKKOVISIIRI UNIVERSAL

KUULOSUOJAIN + VERKKOVISIIRI UNIVERSAL
KUULOSUOJAIN + VERKKOVISIIRI UNIVERSAL
Verkkovisiiri-kuulonsuojainyhdistelmä silmien ja kuulon suojaksi puutarhatöihin. Tehokkaat kuulonsuojaimet suojaavat melulta ja tukeva pleksivisiiri suojaa kasvoja roiskeilta
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
24,90 €

KUULOSUOJAIN + VERKKOVISIIRI UNIVERSAL

Verkkovisiiri-kuulonsuojainyhdistelmä silmien ja kuulon suojaksi puutarhatöihin. Tehokkaat kuulonsuojaimet suojaavat melulta ja tukeva pleksivisiiri suojaa kasvoja roiskeilta.

 

Verkkovisiiri-kuulonsuojainyhdistelmä silmien ja kuulon suojaksi puutarhatöihin. Verkkovisiiri suojaa kasvoja sinkoutuvilta roskilta. Suosittelemme suojalasien käyttöä verkkovisiiriyhdistelmän kanssa. Kuulonsuojaimet on helppo irrottaa puhdistusta varten. Päälakisangassa helppokäyttöinen säätöpyörä joka takaa hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden. Hyväksytty standardin EN 352-1 mukaisesti.

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?