Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK

AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK

AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK
AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK
AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK
AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK RUNKOVERSIO ILMAN AKKUA
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
39,95 €

AKKUISKUPORAKONE FXA 18V XCLICK

FXA CLICK -akkuiskuporakone on rakentajan ja remontoijan laadukas ja edullinen 18 V:n akkukäyttöinen iskuporakone, jolla reikien poraaminen onnistuu nopeasti ja tehokkaasti koviinkin materiaaleihin, kuten betoniin. Kone on runkoversio ilman akkua ja laturia.

 

FXA XCLICK -akkuiskuporakone soveltuu iskutoimintonsa ansiosta monenlaiseen vaativaan poraamiseen ja ruuvaamiseen – sillä onnistuu esimerkiksi reikien poraaminen betoni- tai tiiliseinään. Iskuporakone soveltuu myös tarkkojen reikien poraamiseen puuhun tai metalliin. FXA-akkuiskuporakonetta voi käyttää poraamiseen ja ruuvaamiseen myös ilman iskua.

 

Akkukäyttöinen iskuporakone on helppo ottaa käyttöön ja kuljettaa mukana, eivätkä johdot häiritse työskentelyä. Peruskäytössä riittää 2,0 Ah:n akku, mutta pitkäkestoisempaan projektiin suosittelemme 4,0 Ah:n tehoakkua.

 

- edullinen ja tehokas
- erinomainen hinta–laatu-suhde
- 2 vaihdetta ja portaaton nopeudensäätö
- kestävä metallipikaistukka
- maksimivääntövoima 40 Nm
- akku ja laturi myydään erikseen

 

FXA XCLICK -akkuporakoneessa on kaksi vaihdetta, portaaton nopeudensäätö ja 21-portainen momentinsäätöalue, minkä ansiosta akkuporakone soveltuu hyvin monenlaisiin työkohteisiin. Vääntövoima ja porausnopeus on helppo säätää työstettävän kohteen mukaan. Mitä suurempi ruuvin halkaisija, sitä korkeampi vääntöteho tarvitaan ruuvin kiristämiseen, jotta se kiinnittyy tiukasti. Käytä alhaista nopeutta (1) tehoa ja vääntömomenttia vaativaan käyttöön ja korkeaa nopeutta (2) nopeaan poraukseen tai ruuvien kiertämiseen.

 

Suunnanvaihtokytkimen avulla ruuvien kiinnitys ja irrottaminen onnistuvat näppärästi. Suunnanvaihtokytkimen asettaminen keskiasentoon estää tahattoman käynnistyksen ja parantaa turvallisuutta, kun konetta ei käytetä.

Avaimeton metallinen 13 mm:n pikaistukka on kestävä käytössä ja tekee terän kiinnittämisestä nopeaa. Led-valo valaisee työkohteen ja parantaa työskentelyn tarkkuutta, ja kätevästä vyökiinnikkeestä akkuporakoneen voi ripustaa työkaluvyöhön tai telineeseen taukojen ja siirtymien ajaksi.

 

FXA-akkuiskuporakone on yhteensopiva kaikkien 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia esimerkiksi yhden akun ja laturin sekä useamman koneen runkoversiona – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- vääntövoima maks. 40 Nm
- tyhjäkäyntinopeus: 0–440 / 0–1650 minˉ¹
- vääntömomentin asetus: 21 + 1 + 1
- maksimivääntömomentti: 40 Nm (kova)
- pikaistukka 13 mm
- porausteho puuhun maks.: 25 mm
- porausteho teräkseen maks: 10 mm
- porausteho muuraukseen maks. 13 mm
- led-valo
- vyölenkki

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?