Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK

AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK

AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK
AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK
AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK
AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK RUNKOVERSIO ILMAN AKKUA
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
52,90 €

AKKUISKURUUVINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK

Iskevä FXA XCLICK -akkuruuvinväännin on edullinen ja tehokas työkalu rakentajalle, remontoijalle ja kodinkunnostajalle. 18 V:n akkuiskuruuvinväännin soveltuu hyvin esimerkiksi pitkien ruuvien ruuvaamiseen. Runkomalli ilman akkua ja laturia.

 

Iskevä akkuruuvinväännin antaa tehokkaan vääntövoiman pitkienkin ruuvien ruuvaamiseen ja sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi terassirakentamiseen. Akkukäyttöisessä FXA XCLICK -iskuruuvinvääntimessä on voimakas maksimivääntövoima 158 Nm.

 

Portaattoman nopeudensäädön ansiosta akkuiskuruuvinvääntimen nopeuden voi säätää helposti työstettävän kohteen mukaan sopivaksi. Iskutoiminto alkaa ruuvia väännettäessä, ja se tehostaa ja nopeuttaa työskentelyä.

 

- edullinen ja tehokas iskevä akkuruuvinväännin
- erinomainen hinta–laatu-suhde
- maksimivääntövoima 158 Nm
- akku ja laturi myydään erikseen

 

FXA-akkuiskuruuvinväännin on yhteensopiva kaikkien 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia esimerkiksi yhden akun ja laturin sekä useamman koneen runkoversiona – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

Kolmiosainen led-valo valaisee työkohteen ja parantaa työskentelyn tarkkuutta, ja kätevästä vyökiinnikkeestä ruuvinvääntimen voi ripustaa työkaluvyöhön tai telineeseen taukojen ja siirtymien ajaksi.

Suunnanvaihtokytkimen avulla ruuvien kiinnitys ja irrottaminen onnistuvat näppärästi. Suunnanvaihtokytkimen asettaminen keskiasentoon estää tahattoman käynnistyksen ja parantaa turvallisuutta.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- vääntövoima maks. 158 Nm
- kierrosluku: 0–3000 minˉ¹
- iskuluku: 0–3000 minˉ¹
- istukka ¼" HEX
- ilman akkua ja laturia
- 3-osainen led-valo
- vyölenkki

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?