Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUKONESETTI BOSCH 18V GSR/GST/GWS/GKS/GSA

AKKUKONESETTI BOSCH 18V GSR/GST/GWS/GKS/GSA

TOIMITUSKULUITTA
AKKUKONESETTI BOSCH 18V GSR/GST/GWS/GKS/GSA
AKKUKONESETTI BOSCH 18V GSR/GST/GWS/GKS/GSA
GSR/GST/GWS/TKS/GSA 3X4,0AH + LAUKKU
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
789,00 €
5-osainen ammattilaisen 18 V:n akkukonesetti sisältää porakoneen GSR 18V-28, kulmahiomakoneen GWS 18V-125 LI, puukkosahan GSA 18 V-LI C, pistosahan GST 18V-LIS ja pyörösahan GKS 18V-LI.

AKKUKONESETTI BOSCH 18V GSR/GST/GWS/GKS/GSA

Bosch-akkukonesetti sisältää viisi 18 V:n sähkötyökalua, jotka soveltuvat ammattilaisen käyttöön. Mukana toimitetaan kulmahiomakone, puukkosaha, pistosaha ja pyörösaha sekä työkalulaukku, joka sisältää laturin sekä kolme 4,0 Ah:n akkua.

 

Tähän Bosch-akkukonesettiin kuuluu monipuolisesti erilaisia rakentajan työkaluja. Mukana toimitettavien kolmen akun ansiosta paketti mahdollistaa pitkän yhtäjaksoisen työskentelyn. Pakettiin sisältyy akkujen, laturin ja työkalulaukun lisäksi GSR 18V-28 –porakone, GWS 18V-125 LI –kulmahiomakone, GSA 18 V-LI C –puukkosaha,

 

GST 18 V-LIS –pistosaha sekä GKS 18 V-LI –pyörösaha.

 

GSR 18V-28 –porakone on kaksivaihteinen, kompakti ja monikäyttöinen akkuporakone, jonka kestävä 13 mm:n metalli-istukka mahdollistaa useiden erilaisten terien käyttämisen. Ergonominen muotoilu tekee käytöstä miellyttävää.

 

Tekniset tiedot
- Vääntömomentti max. 63 Nm
- Kierrosluku 0-500 / 0-1900 rpm
- Istukan aukeama 1,5 – 13 mm
- Paino ilman akkua 1,1 kg
- Vääntömomentin säätöalueet 20+1

 

GWS 18V-125 LI –kulmahiomakoneessa on kestävä hiiliharjaton moottori ja se tarjoaa paljon tehoa. Drop Control –toiminto lisää laitteen käyttöturvallisuutta sammuttamalla laitteen, jos työkalu putoaa lattialle.

 

Tekniset tiedot
- Tyhjäjäyntikierrosluku 9000 rpm
- Hiomakaran kierre M 14
- Laikan halkaisija 125 mm
- Drop Control
- Kickback Control

 

GSA 18 V-LI C –puukkosaha on kompakti puukkosaha, joka mahdollistaa työskentelyn myös yhdellä kädellä tai pään yläpuolella tehtävissä töissä. Sen vähäinen tärinätaso tekee työskentelystä miellyttävää.

 

Tekniset tiedot
- Iskun pituus 21 mm
- Iskuluku 0-3050 /min
- Sahaussyvyys puuhun 200 mm
- Sahaussyvyys metalliprofiileihin ja metalliputkiin 100 mm

 

GST 18 V-LIS on tehokas nuppikahvalla varustettu pistosaha, jonka ohjaaminen on helppoa myös alakautta tapahtuvassa sahaamisessa. SDS-järjestelmän ansiosta terien vaihto on helppoa, eikä vaadi työkaluja. Tämä malli voidaan yhdistää myös erikseen hankittavaan pölynpoistojärjestelmään.

 

Tekniset tiedot
- Iskuluku tyhjäkäynnillä 550-2700 / min
- Iskun korkeus 23 mm
- Sahaussyvyys puuhun 120 mm
- Sahaussyvyys alumiiniin 20 mm
- Sahaussyvyys metalliin 8 mm

 

GKS 18 V-LI –pyörösaha soveltuu monenlaiseen sahaamiseen. EMP-moottorinsuojaus estää moottorin ylikuormitusta ja pidentää laitteen käyttöikää. Soft Grip –pinnoitettu kahva lisää käyttömukavuutta ja parantaa laitteen hallintaa

 

Tekniset tiedot
- Sahaussyvyys 51 mm
- Terän kierrosnopeus 3900 rpm
- EMP-moottorinohjaus

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?