Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK

AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK

AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK
AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK
AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK
AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK RUNKOVERSIO ILMAN AKKUA
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
49,95 €

AKKUMUTTERINVÄÄNNIN FXA 18V XCLICK

FXA:n akkumutterinväännin on joka kodin edullinen, tehokas ja kompakti johdoton mutterinväännin remontointiin, rakentamiseen, renkaanvaihtoon ja muihin vääntövoimaa vaativiin töihin. Akkumutterinväännin myydään ilman akkua ja laturia.

 

FXA:n akkumutterinväännin on joka kodin edullinen, tehokas ja kompakti johdoton mutterinväännin remontointiin, rakentamiseen, renkaanvaihtoon ja muFXA XCLICK -työkalusarjan 18 V:n akkumutterinväännin sopii monenlaisiin rakentamisen, remontoinnin projekteihin kotona, verstaalla, pihalla ja autotallissa. Mutterinväännin on verraton apu esimerkiksi kansipulttien ja suurten ruuvien kiinnittämisessä. Akkumutterinväännin sopii erinomaisesti myös auton renkaiden vaihtoon. Muista kuitenkin aina tehdä renkaanvaihdossa loppukiristys momenttiavaimella.

 

Mutterinvääntimessä käytettävien hylsyjen tulee olla mutterinvääntimelle soveltuvia iskevän koneen hylsyjä. Ne ovat yleensä väriltään mustia. Esimerkiksi kirkkaita vain käsikäyttöön tarkoitettuja Cr-V-hylsyjä ei tule käyttää. Kevytmetallivanteiden renkaanvaihdossa hylsyjen olisi hyvä olla lisäksi muovipinnoitettuja naarmujen ja kolhiintumisen estämiseksi.

 

Akkukäyttöinen mutterinväännin on aina valmiina käyttöön juuri siellä, missä sitä tarvitaan, eivätkä johdot häiritse työskentelyä. Akkumutterinväännin on yhteensopiva FXA XCLICK -akkujen kanssa. Peruskäytössä riittää 2,0 Ah;n akku, mutta pitkäkestoisempaan projektiin suosittelemme 4,0 Ah:n tehoakkua.

 

- erinomainen hinta–laatu-suhde
- sopii harrastajalle rakentamiseen, remontointiin ja renkaanvaihtoon
- runkomalli ilman akkua ja laturia
- yhteensopiva FXA XCLICK -akkujen ja -laturin kanssa

 

FXA-akkumutterinväännin on yhteensopiva kaikkien FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia esimerkiksi yhden akun ja laturin sekä useamman koneen runkoversiona – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

FXA XCLICK -akkumutterinvääntimessä on portaaton nopeudensäätö, jonka ansiosta se soveltuu moniin erilaisiin työkohteisiin. Koneen hyvä vääntömomentti antaa tarvittavaa lisätehoa hankalissa ja voimaa vaativissa töissä.

Suunnanvaihtokytkimen ansiosta muttereiden ja pulttien kiristys ja avaus käyvät kätevästi. Suunnanvaihtokytkimen asettaminen keskiasentoon estää tahattoman käynnistyksen ja parantaa turvallisuutta.

 

FXA XCLICK -akkumutterinväännin on kevyt, kompaktin kokoinen ja ergonominen käytössä. Tukevasta, hyvin muotoillusta kahvasta saa pitävän otteen, ja työskentely sujuu miellyttävästi, tarkasti ja turvallisesti. Selkeät käyttökytkimet helpottavat koneen käyttöä. Kätevästä ripustuslenkistä mutterinvääntimen voi ripustaa työkaluvyöhön tai telineeseen taukojen ja siirtymien ajaksi.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- vääntövoima maks. 400 Nm
- tyhjäkäyntinopeus: 0–2200 minˉ¹
- iskuvoima: 0–2700 minˉ¹
- kara 1/2"
- ilman akkua ja laturiahin vääntövoimaa vaativiin töihin. Akkumutterinväännin myydään ilman akkua ja laturia.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?