Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK

AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK

AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK
AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICKAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK
AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK
AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK RUNKOVERSIO ILMAN AKKUA
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
29,95 €

AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK

Akkuporakone on tarpeellinen työkalu monissa rakentamisen, remontoinnin ja nikkaroinnin työvaiheissa. 18 V:n FXA XCLICK -akkuporakone on laadukas ja edullinen valinta joka kodin perusporakoneeksi. Runkoversio ilman akkua ja laturia.

 

Johdottomien sähkötyökalujen FXA XCLICK -sarjaan kuuluva akkuporakone soveltuu monenlaiseen poraamiseen ja ruuvaamiseen. FXA-akkuporakone on mainio työkalu esimerkiksi terassin rakentamiseen, kodin pieniin remontteihin, nikkarointiin ja kalusteasennuksiin. Akkukäyttöinen porakone on helppo ottaa käyttöön ja kuljettaa mukana, eivätkä johdot häiritse työskentelyä. Peruskäytössä riittää 2,0 Ah:n akku, mutta pitkäkestoisempaan projektiin suosittelemme 4,0 Ah:n tehoakkua.

 

- edullinen ja tehokas akkuporakone peruskäyttöön
- erinomainen hinta–laatu-suhde
- 2 vaihdetta ja portaaton nopeudensäätö
- maksimivääntövoima 40 Nm
- akku ja laturi myydään erikseen

 

FXA-akkuporakone on yhteensopiva kaikkien 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia esimerkiksi yhden akun ja laturin sekä useamman koneen runkoversiona – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

FXA XCLICK -akkuporakoneessa on kaksi vaihdetta, portaaton nopeudensäätö ja 21-portainen momentinsäätöalue, minkä ansiosta akkuporakone soveltuu hyvin monenlaisiin kohteisiin. Vääntövoima ja porausnopeus on helppo säätää työstettävän kohteen mukaan. Mitä suurempi ruuvin halkaisija, sitä korkeampi vääntöteho tarvitaan ruuvin kiristämiseen, jotta se kiinnittyy tiukasti. Käytä alhaista nopeutta (1) tehoa ja vääntömomenttia vaativaan käyttöön ja korkeaa nopeutta (2) nopeaan poraukseen tai ruuvien kiertämiseen.

 

Suunnanvaihtokytkimen avulla ruuvien kiinnitys ja irrottaminen onnistuvat näppärästi. Suunnanvaihtokytkimen asettaminen keskiasentoon estää tahattoman käynnistyksen ja parantaa turvallisuutta.

 

Avaimeton 13 mm:n pikaistukka nopeuttaa työskentelyä, ja terän kiinnitys käy kätevästi. Led-valo valaisee työkohteen ja parantaa työskentelyn tarkkuutta, ja kätevästä vyökiinnikkeestä akkuporakoneen voi ripustaa työkaluvyöhön tai telineeseen taukojen ja siirtymien ajaksi.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- vääntövoima maks. 40 Nm
- tyhjäkäyntinopeus: 0–440 / 0–1650 minˉ¹
- vääntömomentin asetus: 21 + 1
- maksimivääntömomentti: 40 Nm (kova)
- pikaistukka 13 mm
- porausteho puuhun maks.: 25 mm
- porausteho teräkseen maks: 10 mm
- led-valo
- vyölenkki

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?