Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AH

AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AH

AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AH
AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AHAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AHAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AHAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AHAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AHAKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AH
AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AH
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
69,90 €

AKKUPORAKONE FXA 18V XCLICK 1X2,0AH

Akkuporakone on aina tarpeellinen työkalu monissa rakentamisen, remontoinnin ja nikkaroinnin työvaiheissa. 18 V:n FXA XCLICK -akkuporakone on laadukas ja edullinen valinta joka kodin perusporakoneeksi. Mukana 2,0 Ah:n Li-ion-akku ja laturi.

 

FXA XCLICK -akkuporakone on 18 V:n XCLICK-työkalusarjaan kuuluva peruskone monenlaiseen poraamiseen ja ruuvaamiseen. FXA-akkuporakone on mainio työkalu esimerkiksi terassin rakentamisessa, kodin pienissä remonteissa, nikkaroinnissa ja kalusteasennuksissa. Akkukäyttöinen porakone on helppo ottaa käyttöön missä vain ja kuljettaa mukana, eivätkä johdot häiritse työskentelyä.

 

- edullinen ja tehokas akkuporakone peruskäyttöön
- erinomainen hinta–laatu-suhde
- 2 vaihdetta ja portaaton nopeudensäätö
- maksimivääntövoima 40 Nm
- mukana akku ja laturi

 

FXA-akkuporakone on yhteensopiva kaikkien 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia porakoneen lisäksi muut tarvitsemasi työkalut runkoversioina – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

FXA XCLICK -akkuporakoneessa on kaksi vaihdetta, portaaton nopeudensäätö ja 21-portainen momentinsäätöalue, minkä ansiosta se soveltuu hyvin monenlaisiin töihin. Vääntövoima ja porausnopeus on helppo säätää työstettävän kohteen mukaan. Mitä suurempi ruuvin halkaisija, sitä korkeampi vääntöteho tarvitaan ruuvin kiristämiseen, jotta se kiinnittyy tiukasti. Käytä alhaista nopeutta (1) tehoa ja vääntömomenttia vaativaan käyttöön ja korkeaa nopeutta (2) nopeaan poraukseen tai ruuvien kiertämiseen.

 

Suunnanvaihtokytkimen avulla ruuvien kiinnitys ja irrottaminen onnistuvat näppärästi. Suunnanvaihtokytkimen asettaminen keskiasentoon estää tahattoman käynnistyksen, mikä parantaa turvallisuutta, kun konetta ei käytetä.

Avaimeton 13 mm:n pikaistukka nopeuttaa työskentelyä, sillä terän kiinnitys käy kätevästi ilman työkaluja. Led-valo valaisee työkohteen ja parantaa työskentelyn tarkkuutta, ja kätevästä vyökiinnikkeestä akkuporakoneen voi ripustaa työkaluvyöhön tai telineeseen taukojen ja siirtymien ajaksi.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- vääntövoima maks. 40 Nm
- tyhjäkäyntinopeus: 0–440 / 0–1650 minˉ¹
- vääntömomentin asetus: 21 + 1
- maksimivääntömomentti: 40 Nm (kova)
- pikaistukka 13 mm
- porausteho puuhun maks.: 25 mm
- porausteho teräkseen maks: 10 mm
- paino akun kanssa: n. 2 kg
- mukana 18 V:n 2,0 Ah:n Li-ion-akku ja latauslaite
- latausaika 60 min
- akun varaustilan näyttö
- led-valo
- vyölenkki

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?