Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK

AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK

AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK RUNKOVERSIO ILMAN AKKUA
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
45,90 €

AKKUPUUKKOSAHA FXA 18V XCLICK

FXA CLICK -akkupuukkosaha on erinomainen työkalu moniin remontoinnin, rakentamisen ja nikkaroinnin työvaiheisiin. Akkupuukkosaha soveltuu mm. puun ja metallin katkaisuun ja erilaisiin purkutöihin remonttikohteissa. Runkomalli ilman akkua ja laturia.

 

Kompaktin kokoinen akkupuukkosaha on kätevä käsitellä, ja työskentely onnistuu ahtaissakin paikoissa. Hyvin muotoillusta rungosta saa tukevan ja pitävän otteen, joten eri materiaalien työstäminen sujuu tarkasti ja turvallisesti

FXA XCLICK -akkupuukkosahassa on kestävä metalli-istukka, tehokas moottorijarru ja säädettävä sahausjalka, joka helpottaa työskentelyä. Sahausjalan jalas voidaan säätää sahaussyvyyden mukaan. Sahanterä on helppo vaihtaa avaimettoman teränvaihdon ansiosta.

 

FXA-akkupuukkosaha on yhteensopiva kaikkien 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia esimerkiksi yhden akun ja laturin sekä useamman koneen runkoversiona – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- iskun pituus 25,4 mm
- sahaussyvyys puuhun maks. 80 mm
- sahaussyvyys teräkseen maks. 10 mm
- tyhjäkäyntinopeus 0–3000 minˉ¹
- ilman akkua ja laturia
- yhteensopiva 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?