Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICK

AKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICK

TOIMITUSKULUITTA
AKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICKAKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICK RUNKOVERSIO ILMAN AKKUA
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
49,90 €

AKKUPYÖRÖSAHA FXA 18V XCLICK

FXA XCLICK -akkupyörösaha on rakentajan, remontoijan ja harrastajanikkarin näppärä ja tehokas käsisirkkeli erilaisten materiaalien tarkkaan sahaamiseen. Akkupyörösaha myydään ilman akkua ja laturia.

 

Akkukäyttöinen pyörösaha on erinomainen työkalu esimerkiksi puun ja levymateriaalien sahaamiseen. Edullinen mutta laadukas FXA XCLICK -akkupyörösaha sopii hyvin harrastajalle, remontoijalle ja nikkarointiin. Akkukäyttöinen pyörösaha on helppo siirtää työkohteeseen, eivätkä johdot häiritse työskentelyä.

 

Akkupyörösahan maksimisahauskapasiteetti 90 asteen kulmassa on 54 mm ja 45 asteen kulmassa 40 mm. Kätevä sivuohjain tekee sahaamisesta vakaata ja helpottaa sahan ohjaamista, ja pehmeäpintaisista soft grip -kädensijoista saa tukevan otteen. Ergonominen kahva helpottaa työskentelyä, ja sahaaminen sujuu tarkasti ja turvallisesti.

 

- näppärä pyörösaha puun ja levymateriaalien sahaamiseen
- säädettävä sahaussyvyys
- sahauskulma 0–45 astetta
- ilman akkua ja laturia

 

Sahassa on turvallisuutta parantavat teräsuojukset, jotka kannattaa pitää aina paikallaan, kun sahaa ei käytetä. Sahaustyössä tulee käyttää henkilönsuojaimia tapaturmien välttämiseksi – kattavan valikoiman tehokkaita kuulosuojaimia, silmänsuojaimia ja suojavaatteita löydät verkkokaupastamme.

 

Akkukäyttöisen FXA XCLICK -pyörösahan sahauskulmaa voidaan säätää 0–45 asteen välillä. Säädettävän sahaussyvyyden ansiosta saha soveltuu eri paksuisten materiaalien tehokkaaseen sahaamiseen. Ylemmässä teräsuojuksessa on asteikko tarkkaa sahaussyvyyden valintaa varten. Pyörösaha on liitettävissä integroidun adapterin avulla pölynpoistojärjestelmään.

 

FXA XCLICK -akkupyörösaha on yhteensopiva kaikkien 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia esimerkiksi yhden akun ja laturin sekä useamman koneen runkoversiona – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- terän koko 165 x 16 x 1,6 mm, Z24 mm
- tyhjäkäyntinopeus 3800 minˉ¹
- maksimisahaussyvyys, 90 astetta: 54 mm
- maksimisahaussyvyys, 45 asteen kallistus: 40 mm
- sahauskulma 0–45 astetta
- ilman akkua ja laturia
- yhteensopiva 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?