Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » Akkutrimmeri Ryobi RLT183222

Akkutrimmeri Ryobi RLT183222

Akkutrimmeri Ryobi RLT183222
Akkutrimmeri Ryobi RLT183222
Akkutrimmeri Ryobi RLT183222
Ryobi RLT183222 akkutrimmeri on kätevä ja monipuolinen 18 V jännitteellä toimiva työkalu pihan siistimiseen. Mukana toimitetaan kaksi 2,0 Ah akkua sekä laturi
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
149,00 €

Akkutrimmeri Ryobi RLT183222

Ryobi RLT183222 akkutrimmeri on kätevä ja monipuolinen 18 V jännitteellä toimiva työkalu pihan siistimiseen. Mukana toimitetaan kaksi 2,0 Ah akkua sekä laturi.

 

RLT183222 -akkutrimmeri mukautuu moniin eri tilanteisiin ja kohteisiin sopivaksi. Sen leikkuukapasiteetti on säädettävissä 25 - 30 cm välillä ja myös etukahva on säädettävissä. Nämä ominaisuudet yhdistettynä RLT183222:n kätevään teleskooppivarteen tekevät laitteen käsittelystä ergonomista ja auttavat saamaan työkalusta tukevan ja vakaan otteen. Laitteen monipuolisuutta lisää myös EasyEdge –toiminto, joka tekee reuna-alueiden leikkaamisesta tarkkaa ja helppoa. Laitteen helppokäyttöisyyttä lisää myös akkutrimmerin automaattinen siimansyöttö.

 

Tämä malli toimitetaan kahden 2,0 Ah 18 V Ryobi ONE+ -akun kanssa. Lisäksi myyntipakkaukseen kuuluu akuille soveltuva 1,5 Ah/h laturi, jonka latausaika on 75 minuuttia. Tuote kuuluu osaksi Ryobin ONE+ -sarjaa, joka kattaa suuren määrän erilaisia sähkö- ja puutarhatyökaluja. Voit käyttää laitteessa myös aiemmin hankkimiasi Ryobi ONE+ -sarjan akkuja.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?