Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » Makita Matkajääkaappi DCW180Z

Makita Matkajääkaappi DCW180Z

Makita Matkajääkaappi DCW180Z
Makita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180ZMakita Matkajääkaappi DCW180Z
Makita Matkajääkaappi DCW180Z
Matkajääkaappi ruoan säilytykseen, jäähdyttämiseen, lämmittämiseen ja kuljetukseen
Saatavuus Loppuunmyyty!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
399,00 €

Makita Matkajääkaappi DCW180Z

Tilava 20 litran kompressoritoiminen vesitiivis kylmä-/lämpölaukku. Jäähdytys valittavissa 5 asetuksesta -18° ja +10° asteen välillä. Lämmitys +55° tai +60°. Voidaan käyttää yhdellä tai kahdella 18V-akulla, auton tupakansytyttimen kautta tai verkkovirralla. Laukussa myös USB-pistoke. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

 

Matkajääkaappi ruoan tai esimerkiksi tiettyä säilytyslämpötilaa vaativien rakennustarvikkeiden mm. liima- ja tiivistemassojen säilytykseen, jäähdyttämiseen, lämmittämiseen ja kuljetukseen. Kylmä-/lämpölaukku on helppo ottaa mukaan piknikeille, retkeilyyn, automatkoille ja tietysti työmaille. Erinomainen esimerkiksi matkajääkaappina. Laukkuun mahtuu helposti 20 kappaletta 500 ml pulloja. Laukun sisältö pysyy +5 asteisena kahdella 18V / 6,0Ah akulla jopa 17 tuntia, kun ulkolämpötila on +25°. Jos ulkolämpötila on matalampi, toiminta-aika pitenee ja vastaavasti lämpimämmässä lyhenee. Jäähdytys valittavissa lämpötiloihin -18°, -10°, 0°, +5° ja +10°. Lämmitystoiminto valittavissa joko +55° tai +60°. Laukun LCD-näytöstä on helppo tarkistaa laukun sisälämpötila sekä akkujen varaustila. Laukussa on myös USB-pistoke esimerkiksi matkapuhelimen tai otsalampun latausta varten. Laukun siirtämistä varten laukussa on isot pyörät, kanto- ja vetokahvat sekä olkahihna.

 

Tekniset Tiedot
- Jännite 18 V
- Akkutyyppi LXT
- Li-ion akku 18V -
- Lämpötila-alue -18 - +60 º
- Kapasiteetti 20 L
- Paino akulla (EPTA) 13,3 - 14,3 kg
- Tuotteen mitat (P x L x K): 623 x 341 x 371,5 mm

 

 

Liittyvät tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?