Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO

PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO

TOIMITUSKULUITTA
PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO
PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO
PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO
Bosch GBH 18V-26 Professional on Boschin SDS-plus-luokan akkuporavasaroiden yleiskone.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
299,00 €

PORAVASARA BOSCH GBH 18V-26 SOLO 

Bosch GBH 18V-26 Professional on Boschin SDS-plus-luokan akkuporavasaroiden yleiskone. Tällä akkuporavasaralla takaat luotettavan tehon tavanomaisissa käyttösovelluksissa, kuten betonin, puun, mettallin tai tiilen poraamisessa tai vaikkapa laattojen piikkaamisessa.

Laitteen hiiliharjaton EC-moottori tarjoaa vakuuttavan 2,6 J:n iskuenergian, jolla saat poistettua halutun materiaalin nopeasti.

Tämä malli on helposti yhdistettävissä useiden erilaisten pölynpoistotarvikkeiden, kuten yleisimurin tai pölypussin kanssa ja soveltuu käytettäväksi kaikkien Bosch Professional 18 V –akkujen ja latauslaitteiden kanssa Felxible Power System –järjestelmänsä ansiosta. Erikseen hankittavan GDE 18V-16 Professional – pölynpoistojärjestelmän avulla laitteesta muodostuu erinomainen työkalu liikkuvaan käyttöön, jossa on myös HEPA-pölynpoistoratkaisu.

Laitteen led-valaistus takaa hyvän valaistuksen myös pimeissä käyttökohteissa. Tämä lisää käyttömukavuutta ja työturvallisuutta. Rotation Control Clutch suojaa käyttäjää sekä työkalua ylikuormitustilanteissa estämällä laitteen jumiutumisen ja vähentämällä vääntömomenttia. GBH 18V-26 Professional –mallissa on myös lisäominaisuutena vakionopeustoiminto

Akkuporavasaran kierrosluku on helppo säätää erillisen kytkimen ansiosta. Kierrosluvunsäädön ansiosta laite on helppo säätää kuhunkin käyttökohteeseen sopivaksi. Tämä malli on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V –akkujen ja latauslaitteiden kanssa.

Tekniset tiedot 

- Iskuenergia, maks. 2,6 J

- Iskuluku nimelliskierrosluvulla 0 – 4.350 min-1

- Nimelliskierrosluku 0 – 890 min-1

- Akun jännite 18 V

- Työkalunpidin SDS-plus

- Työkalun mitat (pituus) 347 mm

- Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus) 363 x 446 x 152 mm

- Paino akkuineen 3,5 kg

- Poran Ø betoniin vasaraporanterillä 4 – 26 mm

- Optimaalinen käyttöalue betoni vasaraporanterillä 8 – 16 mm

- Maks. poranterän Ø metalliin 13 mm

- Maks. poran Ø puu 30 mm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?