Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 3,6V- 10,8V- 12V Li-ion » AKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SET

AKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SET

AKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SET
AKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SETAKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SETAKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SETAKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SET
AKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SET
Erilaisiin pieniin ruuvauskohteisiin erittäin kätevä 3,6 V:n ruuvinväännin. Li-ion-akku ja mikro-USB-lataus.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
69,90 €

AKKURUUVINVÄÄNNIN BOSCH IXO V SET

Erilaisiin pieniin ruuvauskohteisiin erittäin kätevä 3,6 V:n ruuvinväännin. Li-ion-akku ja mikro-USB-lataus. Pyörimissuunnan ja lataustilan näyttö ledillä. Led-kohdevalo. Mukana kulma- ja reunavaihtopää sekä 10 ruuvauskärkeä.

Erilaisiin pieniin ruuvauskohteisiin tarkoitettu erittäin kätevä 3,6 V ruuvinväännin. Erittäin pieni ja kevyt laite sopii erinomaisesti vaikeapääsyisiin kohteisiin. Sisäänrakennettu litiumioniakku mikro-USB-latauksella. Erityisen valaistusominaisuuden ansiosta IXO toimii myös taskulamppuna. Mukana 10 kpl ruuvauskärkiä sekä kulma- ja reunavaihtopää. IXOon on saatavilla erittäin kattava valikoima erilaisia varusteita monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?