Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukonesarjat » Akkukonesarja Makita DLX3163TX1

Akkukonesarja Makita DLX3163TX1

TARJOUS
Akkukonesarja Makita DLX3163TX1
Akkukonesarja Makita DLX3163TX1Akkukonesarja Makita DLX3163TX1Akkukonesarja Makita DLX3163TX1Akkukonesarja Makita DLX3163TX1
Akkukonesarja Makita DLX3163TX1
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
599,00 € (norm. 795,00 €)

Akkukonesarja Makita DLX3163TX1

Akkukonesarja 18V akkujärjestelmään. Peruskoneet sisustus- ja harrastetöihin. Porakone DDF485, epäkeskohiomakone DBO180 ja monitoimikone DTM51. Kaksi 6,0 Ah:n akkua ja latauslaite, sekä laukku kaikille koneille.

 

Hiiliharjaton DDF485 on kompakti, mutta voimakas ammattilaisen yleiskone poraukseen ja ruuvaukseen. Hiiliharjattoman moottorin ansiosta koneesta on saatu tehtyä kevyempi, pitkäikäisempi ja virtaa säästävämpi. 21 momenttialuetta, 2 nopeusvaihdetta ja maksimi vääntövoima 50 / 27 Nm tekevät koneesta oivan työkalun esimerkiksi asentajille, huoltomiehille ja rakentajille. Portaattoman nopeudensäädön ansiosta kierrokset saa sovitettua monenlaisiin tarpeisiin. Makita XPT järjestelmä suojaa konetta tehokkaasti vettä ja pölyä vastaan vaativimmissakin oloissa. Helppokäyttöinen avaimeton istukka, jonka kapasiteetti on 1,5 13 mm. Koneessa on kaksoisLED-valo, jonka ansiosta hämärässäkin työskentely on mahdollista. Vakiovarusteena koukku, josta koneen voi ripustaa vaikka vyöstä tai taskunreunasta riippumaan.

 

DBO180
Kätevä akkukäyttöinen epäkeskohiomakone, jonka hioma-alustan halkaisija on 125 mm. Tehokas pölynpoisto ja vapaampi työskentely, kun johto ei häiritse työskentelyä.

 

DTM51
Kätevä 18V monitoimikone esimerkiksi rakennus- ja remonttikohteissa materiaalin monipuoliseen työstöön kuten sahauksiin ja hiontaan. Kone on varustettu terän pikalukituksella ja värähtelynopeus on säädettävissä 6000 - 20000 min-1 välillä.

 

 

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?