Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Sähkötyövälineiden tarvikkeet » STYROXLEIKKURI 190W

STYROXLEIKKURI 190W

TOIMITUSKULUITTA
STYROXLEIKKURI 190W
STYROXLEIKKURI 190W
Tällä laitteella leikkaat siististi, nopeasti ja tarkasti kuumalankatyöstön avulla EPS (stryrox) tai XPS (Finnfoam/Dow) eristemateriaalit
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
229,00 €

STYROXLEIKKURI 190W

Siisti, nopea ja tarkka kuumalankatyöstö EPS tai XPS eristelevyille. Leikkaukset, urat putkille ja koolauksille lisävarusteilla. Portaaton tehonsäätö.Vakiovarusteena 10cm veitsi, puhdistusharja, kuusiokoloavain.

 

Tällä laitteella leikkaat siististi, nopeasti ja tarkasti kuumalankatyöstön avulla EPS (stryrox) tai XPS (Finnfoam/Dow) eristemateriaalit. Lisävarusteiden avulla leikkaukset, urat putkille ja koolauksille, esimerkiksi tarkat kakkosnelosen upotukset. Portaaton tehonsäätö. Vakiovarusteena 10 cm veitsi, terän puhdistusharja, kuusiokoloavain ja salkku.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?