Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Sahat & Puuntyöstö » BOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 E

BOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 E

BOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 E
BOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 EBOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 EBOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 EBOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 EBOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 EBOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 E
BOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 E
GSA 1100 E Professional on Boschin Heavy Duty –sarjan laite, joka takaa sille pitkän käyttöiän, luotettavan toiminnan ja ensiluokkaisen suorituskyvyn moneen tehtävään
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
169,00 €

BOSCH PUUKKOSAHA GSA 1100 E

Bosch GSA 1100 E Professional –puukkosaha takaa optimaalisen tehon ja näkyvyyden kaikissa työskentelytilanteissa. Laitteen sisäänrakennetut led-valot auttavat valaisemaan työstökohteen tehokkaasti ja voimakas 1100 W:n moottori tekee sahaamisesta nopeaa ja tehokasta.

GSA 1100 E Professional on Boschin Heavy Duty –sarjan laite, joka takaa sille pitkän käyttöiän, luotettavan toiminnan ja ensiluokkaisen suorituskyvyn moneen tehtävään. Laitteen ergonominen kädensija ja Soft Grip –pinnoite parantavat käyttömukavuutta ja takaavat hyvän otteen laitteesta. Tämä parantaa työskentelyturvallisuutta. Samalla ne auttavat jaksamaan työskentelemään pidempään.

Laite on verkkovirtakäyttöinen, joten et tarvitse erillistä akkua ja laturia laitteen käyttämiseksi. Puukkosaha on myös varustettu kätevällä metallikoukulla, josta laite on helppo ripustaa työskentelyn keskeytyessä.GSA 1100 E Professionalista löytyy kierrosluvun esivalinnan säätö, jolla varmistat sopivan sahausnopeuden kulloinkin työstettävään materiaaliin. Tämä parantaa tarkkuutta ja varmistaa huolellisen lopputuloksen. Valikoimastamme löydät erilaisiin käyttökohteisiin soveltuvat terät, kuten puu- ja metalliterän, tiiliterän ja metalliterän sekä erilaiset teräsetit. Oikealla terällä varmistat tehokkaan ja turvallisen työskentelyn.

Tekniset tiedot

- Nimellisottoteho 1 100 W

- Iskuluku tyhjäkäynnillä 0 – 2.700 min-1

- Paino 3,6 kg

- Saha, iskun pituus 28 mm

- Pakkauksen mitat (leveys x pituus x korkeus) 300 x 575 x 135 mm

- Jännite, sähköinen 230 V

Leikkuusyvyys

- Sahaussyvyys puuhun 230 mm

- Sahaussyvyys metalliprofiileihin ja metalliputkiin 20 mm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?