Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Sähkötyövälineet » Akkukoneet & Rungot 14V- 18V- 40V Li-ion » AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK

AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK

AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK
AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK RUNKOVERSIO ILMAN AKKUA
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
34,95 €

AKKUPISTOSAHA FXA 18V XCLICK

FXA XCLICK -akkupistosaha on remontoijan ja kodinkunnostajan kompakti ja kätevä työkalu. Akkukäyttöisellä pistosahalla kaarevien muotojen sahaaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Runkomalli, myydään ilman akkua ja laturia.

 

FXA XCLICK -akkupistosaha on kompaktin kokoinen ja kevyt kuviosaha erilaisiin rakentamisen, remontoinnin ja nikkaroinnin työvaiheisiin. Pistosahassa on näppärä avaimeton T-teränkiinnitys, jonka ansiosta teränvaihto sujuu nopeasti. Valitsemalla pistosahaan työstettävän materiaalin mukaiset terät voit varmistua, että lopputulos on onnistunut ja terät kestävät pitkään käytössä.

 

- kompakti pistosaha harrastajakäyttöön
- erinomainen hinta–laatu-suhde
- 3-asentoinen heiluritoiminto
- avaimeton teränvaihto
- sopii T-terille

 

FXA XCLICK -akkupistosahassa on kolmiasentoinen heiluritoiminto, jolla voi nopeuttaa ja tehostaa sahaamista. Kun heiluriliike on käytössä, terä kulkee työkappaleen läpi liikkuessaan ylös mutta ei palaa samaa tietä alas. Suurta heiluriasetusta kannattaa käyttää, kun halutaan sahata pehmeää materiaalia nopeasti. Pieniä asetuksia käytetään sahattaessa vaikeasti työstettävää materiaalia. Heiluritoimintoa ei tule käyttää metallia sahattaessa.

 

Ergonomisen muotoilun ja pitävän kahvan ansiosta akkupistosahasta saa tukevan työskentelyotteen myös yhdellä kädellä. Purunpuhallustoiminto pitää sahauslinjan siistinä ja helpottaa sahaamista, ja pölynpoistoadapterin avulla pistosahan voi liittää pölynpoistojärjestelmään täysin pölytöntä työskentelyä varten.

 

Selkeät käyttökytkimet, nopea teränvaihto ja helpot säädöt tekevät FXA XCLICK -akkupistosahan käytöstä helppoa ja mukavaa. Sahauskulmaa voi säätää 0, 15, 30 ja 45 asteen välillä, joten myös viistosahaus onnistuu vaivattomasti. Led-työvalo valaisee sahattavan kohteen ja parantaa työskentelyn tarkkuutta ja turvallisuutta.

 

FXA XCLICK -akkupistosaha on yhteensopiva kaikkien 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa. Sama akku ja laturi sopivat kaikkiin muihinkin XCLICK-sarjan akkutyökaluihin: voit hankkia esimerkiksi yhden akun ja laturin sekä useamman koneen runkoversiona – säästät hankintakustannuksissa, kun joka koneeseen ei tarvitse hankkia erikseen akkua ja laturia. FXA XCLICK -tuoteperheessä on työkaluja akkuporakoneista ja pyörösahoista pensasleikkureihin ja trimmereihin.

 

TEKNISET OMINAISUUDET
- tyhjäkäyntinopeus: 0–2500 minˉ¹
- sahaussyvyys puuhun maks. 50 mm
- sahaussyvyys teräkseen maks. 6 mm
- sahauskulma: 0/15/30/45 astetta
- terän tyyppi: T-terä
- ilman akkua ja laturia
- yhteensopiva 18 V:n FXA XCLICK -akkujen kanssa

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?