Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Petzel Kypärät / Valjaat » KOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIIN

KOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIIN

TOIMITUSKULUITTA
KOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIIN
KOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIINKOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIINKOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIINKOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIIN
KOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIIN
Petzl Alveo- ja Petzl Vertex -työkypäriin täydellisesti istuva kasvojensuojain, joka suojaa erinomaisesti koko kasvot mekaanisilta vaaroilta sekä oikosulun aiheuttamalta valokaarelta
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
64,90 €

KOKOKASVOSUOJUS VIZEN ALVEO&VERTEX KYPÄRIIN

Petzl Alveo- ja Petzl Vertex -työkypäriin täydellisesti istuva kasvojensuojain, joka suojaa erinomaisesti koko kasvot mekaanisilta vaaroilta sekä oikosulun aiheuttamalta valokaarelta. Tarjoaa esteettömän, laajan näkökentän.

Petzl Alveo- ja Petzl Vertex -työkypäriin kokokasvosuojus, joka suojaa erinomaisesti mekaanisilta vaaroilta sekä oikosulun aiheuttamalta valokaarelta. Tarjoaa esteettömän, laajan näkökentän. Soveltuu mm. sähkötöihin, korkean paikan työskentelyyn, rakennustyöhön, hiontaan, metalliteollisuuteen, arboristeille, metsureille jne. Erittäin tehokas naarmuuntumisenesto sekä huurtumaton luokka 1 optiikka. Kirkas linssi ja kaareva muotoilu on miellyttävä pitkäaikaisessakin yhtäjaksoisessa käytössä. Paino 205 g. Ei häiritse värierottelukykyä.

Tekniset tiedot

- Takuu 3 vuotta

- Pakkauksen nettopaino 0,2 kg

- Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 26.0 x 13.5 x 24.0 cm

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?