Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Petzel Kypärät / Varusteet » KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT

KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT

TOIMITUSKULUITTA
KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT
KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT
KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT
Ergonominen ultrakevyt suojakypärä korkeanpaikantyöhön. Kiinnityspisteet Petzl Vizir- ja Vizen-silmien- ja kasvojensuojaimille
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko
Määrä kpl
Hinta
74,90 €

KYPÄRÄ PETZL ALVEO BEST ULTRAKEVYT

Ergonominen ultrakevyt suojakypärä korkeanpaikantyöhön. Kiinnityspisteet Petzl Vizir- ja Vizen-silmien- ja kasvojensuojaimille. Kiinnityskolo Petzl Pixa- ja Ultra Vario -led-otsavalaisimille. Monipistehihnasto.

Ergonominen ultrakevyt suojakypärä työkäyttöön. Soveltuu normaalien työskentelyolosuhteiden lisäksi erityisen hyvin putoamisvaarallisille alueille, sähkötöihin, ahtaisiin tiloihin sekä pelastustyöhön. Valmiit kiinnityspisteet Petzl Vizir -silmien- ja kasvojensuojaimelle tai Vizen-kokokasvosuojukselle sekä Petzl Pixa- ja Ultra Vario -led-otsavalaisimen pikakiinnityslevylle ja kuulonsuojaimille. Neljä aluetta heijastintarroille ja nimikointitarroille. Monipistehihnasto pitää kypärän päässä myös putoamistilanteessa.

Tekniset tiedot

- Takuu 3 vuotta

- Pakkauksen nettopaino 0,34 kg

- Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 27.5 x 22.0 x 17.0 cm

                                         

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?