Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Petzel Kypärät / Valjaat » KOKOKASVOSUOJUS PETZL VIZEN EASYCLIP

KOKOKASVOSUOJUS PETZL VIZEN EASYCLIP

TOIMITUSKULUITTA
KOKOKASVOSUOJUS PETZL VIZEN EASYCLIP
KOKOKASVOSUOJUS PETZL VIZEN EASYCLIPKOKOKASVOSUOJUS PETZL VIZEN EASYCLIP
KOKOKASVOSUOJUS PETZL VIZEN EASYCLIP
Pikairrotettava kirkas kokokasvosuojain Petzl Strato ja Petzl Vertex New -työkypäriin. Mukana EasyClip-pikakiinnitysnastat
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
79,90 €

KOKOKASVOSUOJUS PETZL VIZEN EASYCLIP

Pikairrotettava kirkas kokokasvosuojain Petzl Strato ja Petzl Vertex New -työkypäriin. Mukana EasyClip-pikakiinnitysnastat. Suojaa erinomaisesti koko kasvot mekaanisilta vaaroilta sekä oikosulun aiheuttamalta valokaarelta.

 

Pikairrotettava kirkas kokokasvosuojain Petzl Strato ja Petzl Vertex New (valmistettu 4-2019 alkaen) -työkypäriin. Mukana toimitetaan EasyClip-pikakiinnitysnastat, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien vakiopalojen tilalle. Irroitus tapahtuu työkaluvapaasti vain nappeja painamalla. Suojaa erinomaisesti koko kasvot mekaanisilta vaaroilta sekä oikosulun aiheuttamalta valokaarelta ja tarjoaa esteettömän, laajan näkökentän. Hyvä yhteensopivuus myös GVS Low Profile -sarjan puolinaamarimallisten hengityssuojainten kanssa käytettäessä.

 

Ulkopuolella tehokas naarmuuntumisenestopinnoite ja sisäpuolella tehokas huurtumisenestopinnoite. Laadukas ja pitkäikäinen Bollé Safetyn valmistama luokan 1 optiikka, joka on suunniteltu pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseenkin käyttöön rasittamatta silmiä. Kaksi asentoa: nostettuna kypärän päälle kuljetusasentoon sekä laskettuna alas kasvojen eteen työasentoon.

 

Vizenin käyttö otsavalaisimen kanssa

 

Tapa 1: Vizeniä voidaan liikuttaa kypärässä ylös ja alas samanaikaisesti kun otsavalaisin on kiinnitettynä kypärään ja käytössä, kunhan kypärän päälle on liimattu kiinnityslevy valaisimelle: PixAdapt E78005 (Pixa-valaisinsarjalle) tai Pro Adapt E80004 (Duo-valaisinsarjalle) tai FrontClick Helmet Mount Set -kypäräkiinnikelevy (Lupine Neo, Piko-, Blika- ja Alpha-valaisimille FrontClick-pikakiinnityslevyllä).

 

Tapa 2: Vizienin käyttö työasennossa alhaalla on mahdollista samanaikaisesti kypärän etukoloon kiinnitetyn valaisimen kanssa sekä kypärän otsavalaisinkiinnikkeisiin pannalla kiinnitetyn valaisimen kanssa. Valaisin voidaan helposti irrottaa kypärän etukiinnikkeestä kun visiiri halutaan nostaa ylös.

 

Vizen ei sovellu ennen 4-2019 hankittuihin aiempiin Petzl Vertex -kypäriin. Tunnistat yhteensopivat kypärät siitä, että niissä on sivuilla mustat adapterialueet.

 

Tekniset tiedot: Paino 180 g. Linssiosan korkeus 20,5 cm. Paksuus 2,1 mm. Täyttää CE EN 166 luokka 1 tyyppi BT8 -standardin vaatimukset. Suojaus <4 kA valokaaria vastaan. EN 170 2C-1.2. Suojaa UV-säteiltä häiritsemättä värierottelukykyä ja keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s), myös äärimmäisissä lämpötiloissa. GS-ET-29 Luokka 1. EAC. ANSI Z87.1. Valokaariluokka 1. Riskiluokka III henkilösuojain. Materiaalit: polykarbonaatti, nylon. Maksimielinikä 5 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?