Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Petzel Kypärät / Valjaat » KYPÄRÄKIINNITYSLEVY PETZL PIXA -VALAISIMILLE

KYPÄRÄKIINNITYSLEVY PETZL PIXA -VALAISIMILLE

TOIMITUSKULUITTA
KYPÄRÄKIINNITYSLEVY PETZL PIXA -VALAISIMILLE
KYPÄRÄKIINNITYSLEVY PETZL PIXA -VALAISIMILLE
KYPÄRÄKIINNITYSLEVY PETZL PIXA -VALAISIMILLE
Työkypärään liimattava kiinnikelevy, jolla voit liittää Petzl Pixa ATEX LED -sarjan otsavalaisimet kypärään ilman otsapantaa tai kypäräkololevyä
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
19,95 €

KYPÄRÄKIINNITYSLEVY PETZL PIXA -VALAISIMILLE

Työkypärään liimattava kiinnikelevy, jolla voit liittää Petzl Pixa ATEX LED -sarjan otsavalaisimet kypärään ilman otsapantaa tai kypäräkololevyä. Takapinnassa on kaksipuoleinen teippi, jonka akryyliliima ei vahingoita kypärien muovia.

 

Kypärään liimattava kiinnikelevy, jolla voit liittää Petzl Pixa ATEX LED -valaisinsarjan otsavalaisimet työkypärään ilman otsapantaa tai kypäräkololevyä. Mahdollistaa valaisimen sijoittamisen niin ylös että esim. Petzl Vertex- ja Alveo-kypärien kanssa käytettäessä Vizir-, Vizir Shadow- ja Vizen-silmien- ja kasvojensuojaimet mahtuvat aukeamaan ylös asti ilman tarvetta irrottaa valaisinta kypärästä. Soveltuu kaikenmerkkisiin kypäriin. Takapinnassa on valmiiksi kaksipuoleinen teippi, jonka akryyliliima ei vahingoita kypärien muovia.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?