Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Petzel Kypärät / Valjaat » KYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEW

KYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEW

TOIMITUSKULUITTA
KYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEW
KYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEWKYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEWKYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEWKYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEWKYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEWKYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEWKYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEWKYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEW
KYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEW
Rakenteeltaan ja lisävarusteyhteensopivuudeltaan uusi malli, alkaen 4/2019. Suunniteltu monipuolisiin käyttötarpeisiin sekä putoamisvaarallisissa olosuhteissa että tasamaalla työskenneltäessä
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko
Määrä kpl
Hinta
85,90 €

KYPÄRÄ PETZL VERTEX VENT NEW

Ergonominen tuuletettu suojakypärä työkäyttöön. Suunniteltu monipuolisiin käyttötarpeisiin – sekä putoamisvaarallisissa olosuhteissa että tasamaalla työskentelyyn. Tuuletuksen ansiosta sopii erityisen hyvin työskentelyyn, jossa tulee kuuma.

 

Ergonominen tuuletettu suojakypärä työkäyttöön. Rakenteeltaan ja lisävarusteyhteensopivuudeltaan uusi malli, alkaen 4/2019. Suunniteltu monipuolisiin käyttötarpeisiin sekä putoamisvaarallisissa olosuhteissa että tasamaalla työskenneltäessä. Soveltuu erityisen hyvin rakennustyöhön, teollisuuden tarpeisiin, ahtaisiin tiloihin, pelastustyöhön, asfalttitöihin, lumenpudotukseen sekä muihin sykettä nostattaviin töihin, joissa tulee kuuma.

 

Sivulla olevat tuuletusaukot suljettavissa helposti ulkopuolelta esimerkiksi vesi- tai lumisateen sattuessa. Tuuletusaukkojen kokonaispinta-ala sulkuläpät avattuina 26,77 cm². Kypärään voidaan pikakiinnittää uudenmallinen Petzl Vizir -silmiensuojain, Protector -visiirisuojus, Vizen-kokokasvosuojain tai Vizen Mesh -verkkovisiiri niiden toimitukseen sisältyvillä EasyClip-pikakiinnitysnastoilla, jotka vaihdetaan kypärän sivuilla olevien mustien palojen tilalle. Kaikki Bollé Safety -sähköhitsausmaskit saa vastaavasti kiinnitettyä lisävarusteena saatavilla adaptereilla. Irroittaminen tapahtuu työkaluvapaasti vain nappeja painamalla. Sivuilla kiinnityslovet kuulosuojaimille.

 

Yhteensopiva

yleisimpien kypäräkiinnitteisten kuulosuojainten (mm. Sordin) kanssa. Edessä ja takana identtiset kiinnityskolot esim. otsavalaisimen pikakiinnityslevylle tai henkilökorttikotelolle. Sivuilla integroidut kiinnikkeet otsavalaisimen kiinnittämiseksi otsapannalla. Takana kiinnityspisteet niskasuojukselle.

 

Leukahihnassa Dual-valitsin: Käyttäjä voi määrittää EN12492-standardin mukaisen asetuksen, kun liikutaan putoamisvaarallisissa olosuhteissa (leukahihna pysyy kiinni 50 daN(kg) nykäisystä), tai EN397-standardin mukaisen asetuksen kun liikutaan tasamaalla (leukahihna aukeaa 25 daN(kg) nykäisystä.

 

6-pisteinen hihnasto pitää kypärän päässä vaikeissakin työasennoissa, ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden. CenterFit-säätöjärjestelmän (53-63 cm) ansiosta kypärä on aina keskitetty oikein ja istuu erittäin hyvin. Sivuilla sijaitsevien, kahden ulkopuolelta säädettävän säätöpyörän käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Flip&Fit -sisärakenne taittuu suojaan kypärän sisään kuljetuksen ajaksi ja on helppo taittaa esiin. Kypärässä ei ole työskentelyä haittaavaa, niskaa rasittavaa ja näkökenttää rajoittavaa lippaa, eikä rakenteisiin takertuvaa jäykistekourua.

 

Vertex-kypärät tarjoavat hyvän yhteensopivuuden muiden suojainten kanssa. Suositeltava valinta esim. puolinaamarimallisten GVS Elipse -hengityssuojainten ja Bollé Safety -silmiensuojainten kanssa käytettäväksi.

Maksimielinikä 10 vuotta, mistä johtuen ympäristöjätettä syntyy yli 77% vähemmän normaalikypärään verrattuna. Kuoren materiaali: ABS. Paino: 485 g. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta.

 

HUOM! Tämä uusi Vertex Vent ei ole yhteensopiva ennen 4-2019 valmistettuihin kypäriin suunniteltujen Vizir ja Vizir Shadow -silmiensuojainten eikä Vizen-kokokasvosuojainten kanssa.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?