Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Petzel Kypärät / Valjaat » OTSALAMPPU PETZL PIXA 3 ATEX LED

OTSALAMPPU PETZL PIXA 3 ATEX LED

TOIMITUSKULUITTA
OTSALAMPPU PETZL PIXA 3 ATEX LED
OTSALAMPPU PETZL PIXA 3 ATEX LED
OTSALAMPPU PETZL PIXA 3 ATEX LED V2 SIS. OTSAPANTA JA LEVY
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
79,90 €

OTSALAMPPU PETZL PIXA 3 ATEX LED 

Ammattilaisille suunniteltu erittäin kestävä ja monikäyttöinen ATEX LED -valaisin CONSTANT LIGHTING -vakiovoimakkuusteknologialla. Soveltuu erinomaisesti tehokkaaseen lähityöskentelyyn, liikkumiseen ja kauas katsomiseen.

 

Valaisimessa on kolme eri käyttötarkoituksiin suunniteltua optisesti korkealuokkaista valokeilaa: 

- lähityöskentelyvalo

- yhdistelmävalo turvalliseen liikkumiseen

- kaukovalo

 

Pixa-valaisinta voi käyttää päähän asetettuna otsavalaisimena, kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona.  Valaisimen runkoa voi kääntää hyvin laajalla kulmalla ja suunnata tarpeen mukaan. Kun valaisimen kääntää varastointiasentoon, linssi on suojassa ja virtakytkin lukittuu, jolloin valaisin ei voi mennä vahingossa päälle. Paristot on nopea ja helppo vaihtaa. Suurikokoinen valintakytkin helpottaa valaisimen käsittelyä käsineet kädessä ja mahdollistaa helpon sytyttämisen, valoasetuksen valinnan ja sammuttamisen. Valaisimessa on miellyttävän tuntuinen, säädettävä ja konepestävä otsapanta. 

 

Pixa on erittäin lujarakenteinen. Se kestää putoamisen 2 metristä sekä iskuja ja ruhjoutumista (80 kg). Se on suunniteltu kestämään mm. säilyttämistä työkalupakissa ja yli kävelemistä. Valaisin kestää myös useimpia kemikaaleja. Valaisin on vesitiivis 1 metriin saakka ja pölytiivis (IP 64). Ei vaadi huoltoa kastumisen jälkeen. Valaisin soveltuu käyttöön räjähdysvaarallisissa olosuhteissa. Se täyttää ATEX-standardin vaatimukset: CE0080, Ex II 3 GD, Ex nAnL IIB T4. Voidaan käyttää tiloissa, joissa on kaasua (zone 2) ja tiloissa, joissa on pölyä (zone 22), kun syttymispiste on 135 °C tai suurempi.

 

Pakkaus sisältää

- valaisimen

- paristot

- otsapannan ja kypäräkiinnikelevyn, joka mahdollistaa valaisimen käytön kypärässä ilman otsapantaa.

 

kiinnikelevy on yhteensopiva Petzl Vertex- ja Petzl Alveo -kypärien sekä sellaisten kypärien kanssa, joissa on standardikiinnityskolo (20 x 3 mm).

 

Toimii kahdella AA (LR6) -paristolla, voidaan käyttää myös ladattavilla Ni-MH- ja Ni-Cd-paristoilla sekä litiumparistoilla. Paino paristojen kanssa 160 g. CE. ANSI/NEMA FL1. 3 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

 

TEKNISET TIEDOT 

Vakiovoimakkuudet

- Asetus 1, lähityövalo: 26 tuntia 15 metriin vakiovalovirralla 20 lumenia. Kokonaispaloaika 39 h. 

- Asetus 2, liikkumisvalo: 6 tuntia 30 min 45 metriin vakiovalovirralla 60 lumenia. Kokonaispaloaika 19h30 min. 

- Asetus 3, kaukovalo: 3 tuntia 30 min 90 metriin vakiovalovirralla 100 lumenia. Kokonaispaloaika 16h30 min.

 

Kokonaispaloaika tarkoittaa yhteenlaskettua paloaikaa: vakiovoimakkuuden jälkeen on kaikilla asetuksilla vielä käyttökelpoista valoa jäljellä energiansäästötilassa aina vähintään 13 h:ksi 10 lumenin valovirralla. Valaisin ilmoittaa paristojen vaihtotarpeesta etukäteen.

 

                                

 

                                

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?