Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Petzel Kypärät / Valjaat » VALJAAT BEAL HERO PRO

VALJAAT BEAL HERO PRO

TOIMITUSKULUITTA
VALJAAT BEAL HERO PRO
VALJAAT BEAL HERO PRO
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko
Määrä kpl
Hinta
265,00 €

VALJAAT BEAL HERO PRO

Putoamissuojainkokovaljas, työasemointivaljas ja istumavaljas. Kevyt ja moderni malli, joka soveltuu monipuoliseen käyttöön pylvästyöskentelystä mastoihin ja pelastuskäytöstä kattotöihin, myös pitkäaikaiseen valjaan varassa roikkuen tapahtuvaan työskentelyyn. Leveä ja pehmustettu, työasentoa tukeva lantiovyö. Leveät jalkalenkit ja olkahihnat varustettu hengittävillä pehmusteilla. Selän X-muoto jakaa paineen laajalle alueelle (erityisesti jos lantiovyöllä on varustepainoa), vie hihnat leveälle ettei ne hierrä kaulaa ja muoto parantaa käyttömukavuutta. Vatsan kohdalla säädettävä hihna nousutarrainta varten.

 

Lantiovyöllä kiinnityspisteet työasemointiin: yksi edessä sekä kaksi sivuilla. Lantiovyön etukiinnityspiste jakaa painon lantiovyön ja jalkalenkkien välillä köyden varassa työskenneltäessä tai laskeuduttaessa. Sivukiinnityspisteet jakavat lantiovyön painoa ja parantavat mukavuutta työskenneltäessä jalat tuettuina. Putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspiste rinnassa ja selässä.

 

Selkäpuolella yksilöintialue henkilökohtaisille tiedoille tai yrityksen nimelle. Lisäksi valjaskohtainen QR-koodi, joka mahdollistaa nopean valjaan tunnistamisen mobiilisovelluksella, sekä tehokkaan määräaikaistarkastamisen. Käyttäjä tai tarkastaja voivat itse luoda valjaalle tunnisteen sen sarjanumeron lisäksi.

 

Pehmustetut olkahihnat ovat kaukana toisistaan, jotta ne eivät hierrä kaulaa. Kun lantiovyöllä on painoa, olkahihnat auttavat jakamaan painetta. Automaattisesti lukkiutuvat soljet olkahihnoissa ja lantiovyöllä. Jalkalenkeissä pikasoljet, jotta pukeminen on helppoa myös paksut ulkovaatteet päällä ja jalkineet jalassa.

 

Edessä automaattilukitteinen sulkurengas jolla yläosa liitetään alaosaan. Olkahihnoissa kaksi varustelenkkiä esim. radiolle. Lantiovyöllä 4 suurikokoista varustelenkkiä 6 pientä kulutussuojattua ja helppokäyttöisiksi jäykistettyä työkalukiinnitintä, joihin voidaan kiinnittää suoraan esim. Beal Air-Leash työkaluhihnat (tuotekoodi BAL) tai 3 Beal Tool Bucket työkalupussia (tuotekoodi BSAC.TB). CE EN361, EN358, EN813. Materiaalit: kuituosat polyesteri, säätösoljet teräs, kiinnityspisteet alumiiniseos. Maksimi elinikä: 5 vuotta säilytystä + 10 vuotta käyttöä = 15 vuotta.

 

Saatavilla kolme kokoa:
1-koko (S): Lantiovyön pituus: 70-90 cm. Jalkalenkkien pituus: 50-65 cm. Käyttäjän pituus: 155-175 cm. Paino: 2065 g.

 

2-koko (M-L): Lantiovyön pituus: 80-105 cm. Jalkalenkkien pituus: 55-65 cm. Käyttäjän pituus: 170-185 cm. Paino: 2125 g.

 

3-koko (XL): Lantiovyön pituus: 90-130 cm. Jalkalenkkien pituus: 60-70 cm. Käyttäjän pituus: 180-210 cm. Paino: 2230 g.

 

Valjas voidaan varustaa Beal Air Sit puosuntuoolilla (BSAS).

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?