Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Työvaatteet » Työhousut riipputaskuilla DuraTwill

Työhousut riipputaskuilla DuraTwill

TOIMITUSKULUITTA
Työhousut riipputaskuilla DuraTwill
Työhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwillTyöhousut riipputaskuilla DuraTwill
Työhousut riipputaskuilla DuraTwill
Snickers Työhousut riipputaskuilla, DuraTwill
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Väri / Koko
Määrä kpl
Hinta
138,90 €

Työhousut riipputaskuilla DuraTwill

Kovaa kulutusta kestävät työhousut on valmistettu likaahylkivästä DuraTwill-kankaasta. Edistyksellinen Twisted Leg™ -leikkaus, kestävyyden takaavat Cordura®-vahvikkeet ja paljon taskuja. EN 14404.

 

- Edistyksellinen Twisted Leg™ -leikkaus sekä Snickers Workwear Gusset™ - haarakappale takaavat miellyttävän istuvuuden ja hyvän työskentelymukavuuden.
- Cordura®-vahvikkeet polvissa lisäävät kestävyyttä.
- KneeGuard™-polvisuojajärjestelmä antaa hyvän polvisuojauksen. EN 14404.
- Helppopääsyinen reisitasku, jossa erilliset lokerot puhelimelle, kynille ja työkaluille.
- Näppärässä mittataskussa on irrallinen alaosa lisäämässä toimivuutta ja liikkumisen vapautta.

 

Materiaali

Kestävä DuraTwill-kangas. Sisäpuoli pehmeää puuvillaa, ulkopuolen kevyesti kyllästetty pinta on likaahylkivä. Puuvilla (52 %), polyamidi (48 %), 240 g/m2. Vahvikkeet 100 % Cordura®-polyamidia

 

Kokotaulukko

 

 

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?