Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työkalut & Tarvikkeet » Romus SANDY 2 lattiahiomakoneet

Romus SANDY 2 lattiahiomakoneet

TOIMITUSKULUITTA
Romus SANDY 2 lattiahiomakoneet
Romus SANDY 2 lattiahiomakoneetRomus SANDY 2 lattiahiomakoneetRomus SANDY 2 lattiahiomakoneetRomus SANDY 2 lattiahiomakoneetRomus SANDY 2 lattiahiomakoneetRomus SANDY 2 lattiahiomakoneet
Romus SANDY 2 lattiahiomakoneet
Vaihtoehdot 1500W & 1800W
Saatavuus Varastossa
Koko
Määrä kpl
Hinta
1 799,00 €
Sandy 2 hiomakoneet hioo betonia, tasoitteita ja parketteja. Hoitaa PVC-lattioita, kivilattioita ja laattoja. Lisävarusteina koneisiin sopivat useat laikkavaihtoehdot.

Romus SANDY 2 lattiahiomakoneet

Vetoalustalla varustettu lattianhoitokone betonin hiontaan ja tasoitukseen, PVC-pinnoitteiden, kokolattiamaton, laattalattian, marmorin, kivilattioiden jne. hoitoon. Monikäyttöiset koneet. Koneissa vahva rakenne. Kumipyörien halkaisija 172 mm, suojattu koteloon. Kumivanne suojaa lattialistoja. Erityisvahvistettu kädensija. Ergonominen kone. Kädensijan korkeus säädettävissä. Kuljetuskahva. Lukitusvipu. Katkaisinvipu. Korkeus ohjausosassa: 1205 mm. Korkeus moottorissa: 356 mm. Johto: 15 m. Toimitetaan asennettuna ilman lisävarusteita.

- Murtumaton kahva terästä ja alumiinia
- Pyörimisnopeus 155 rpm
- Kahva korkeudella 1,2 m
- Moottorin korkeus 356 mm
- Johdon pituus 15 m

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?