Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Rakentaminen » Työvarustus » Työjalkineet » TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3

TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3

TOIMITUSKULUITTA
TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3
TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3 TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3 TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3 TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3 TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3
TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3
Sievi Roller-jalkineissa on entistä pitävämpi pohja!
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Koko
Määrä kpl
Hinta
159,90 €

TURVAJALKINE SIEVI ROLLER+S3

Ammattilaisen helppokäyttöiset ja kestävät turvakengät Boa-kiristysmekanismilla. Komposiittinen varvassuoja ja komposiittitekstiilinen naulaanastumissuoja. 3D-dry-vuori ja Dual-pohjalliset.

 

Sievi Roller + S3 -turvajalkineet ovat sporttiset ja kovaa kulutusta kestävät turvakengät, joissa on erittäin pitävä pohja ja pikaisesti kiinnittyvä Boa®-kiinnitysmekanismi. Sievi-jalkineiden rakenne ja kosteutta siirtävä 3D-dry-vuori takaavat erinomaisen käyttömukavuuden olosuhteista riippumatta.

 

Sievin Roller+ S3 -turvakenkien suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Komposiittivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä komposiittitekstiilinen naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Jalkineiden pohja kestää öljyjä ja useita kemikaaleja, sekä päällismateriaali on vettä hylkivää. Jalkineiden ESD-rakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. 

 

Suojaominaisuudet

- antistaattinen ja ESD

- komposiittinen varvassuoja, iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N

- komposiittitekstiilinen naulaanastumissuoja, läpäisyvastus 1100 N

- pohja kestää öljyjä ja useita kemikaaleja

- vettä hylkivä pinta

- kuvioitu pohja 

 

Erittäin kestävä DUAL Comfort -pohjallinen sekä FlexStep®-pohjamateriaali takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja kulutuksenkestävyyden, mikä auttaa ehkäisemään jalka- ja selkäsärkyjä ja siten parantaa työtehoa. Pohjan lämmönkesto 120 °C.

 

 

 

 Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?