Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Hiiligrili Cello Kamado 15 Edit

Hiiligrili Cello Kamado 15 Edit

Hiiligrili Cello Kamado 15 Edit
Hiiligrili Cello Kamado 15 EditHiiligrili Cello Kamado 15 Edit
Hiiligrili Cello Kamado 15 Edit
Pieni kamado-grilli laadukkailla ominaisuuksilla. Grillin lämpötilaa voidaan säätää tarkasti
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
379,00 €

Hiiligrili Cello Kamado 15 Edit

Pieni kamado-grilli laadukkailla ominaisuuksilla. Grillin lämpötilaa voidaan säätää tarkasti. Grillausritilä ja alailman säätöluukku ovat ruostumatonta terästä ja yläilmansäätöluukku on valurautaa. Grillausala 34 cm.

 

Cello Kamado 15 on käyttövalmis pieni keraaminen hiiligrilli. Kamado-hiiligrilli pitää lämmön pitkään tasaisena tiiviin rakenteen ja keraamisen ulkokuoren avulla. Monikäyttöinen grilli sopii muun muassa grillaukseen, savustamiseen ja paistamiseen.

 

Cello Kamado 15 -hiiligrillin rungon halkaisija on 40 cm ja grillausala 34 cm, joka riittää 4–6 hengen ruokien valmistamiseen kerralla. Kamado-grillin eli keraamisen hiiligrillin muotoilu, tiivis rakenne ja keraaminen ulkokuori tuottavat korkean ja tasaisen lämpötilan, jossa ruoka kypsyy tasaisesti ja saa aidon hiiligrillissä syntyvän savun maun. Lämmön karkaaminen ja hiilten kulutus on alhaisempaa kuin perinteisissä hiiligrilleissä, mikä tekee Cello Kamado -grillistä ekologisen ja kestävän vaihtoehdon.

 

Tummanharmaassa grillissä on keraaminen ulkokuori, jonka avulla lämpötila pysyy korkeana ja tasaisena grillin sisällä. Grillausritilä ja alailman säätöluukku ovat ruostumatonta terästä ja yläilmansäätöluukku on valurautaa. Kannen ja pohjaosan väliset tiivisteet ovat laadukkaita kuitutiivisteitä. Musta teräsjalusta on vankka ja siinä on nostokahvat siirtämistä varten.

 

Keraaminen hiiligrilli on monikäyttöisyydessään vertaansa vailla. Sillä voidaan muun muassa grillata, paistaa ja savustaa. Grillin tiivis ja hyvin lämpöä eristävä rakenne mahdollistaa lämpötilan säätämisen tarkasti ja tasaisesti. Se soveltuukin erinomaisesti pitkäkestoiseen kypsennykseen matalalla lämmöllä eli niin sanottuun Low & Slow BBQ -grillaukseen, jonka avulla valmistuu esimerkiksi erityisen mehevää ja maukasta lihaa. Grillissä paistuu myös rapeapohjaiset pitsat ja leivät sekä muut leivonnaiset. Grilliä voidaan käyttää myös talvella, sillä se ei päästä lämpöä karkaamaan. Grilliin on saatavissa erikseen lisävarustepaketti, joka monipuolistaa grillin käyttöä entisestään.

 

Tekniset tiedot
- grillausalan halkaisija: 34 cm
- grillin koko: L 50 x S 50 x K 60 cm
- paino: 37,5 kg
- kannessa lämpömittari
- teräsjalusta nostokahvoilla

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?