Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Hiiligrilli Cello Kamado 21

Hiiligrilli Cello Kamado 21

Hiiligrilli Cello Kamado 21
Hiiligrilli Cello Kamado 21Hiiligrilli Cello Kamado 21Hiiligrilli Cello Kamado 21Hiiligrilli Cello Kamado 21
Hiiligrilli Cello Kamado 21
Kamado-grillin etuseinässä on tulpallinen reikä savustuslastujen lisäämiseen. Lämpötilaa voidaan säätää tarkasti
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
749,00 €

Hiiligrilli Cello Kamado 21

Kamado-grillin etuseinässä on tulpallinen reikä savustuslastujen lisäämiseen. Lämpötilaa voidaan säätää tarkasti. Laadukkaat kuitutiivisteet. Grillausritilä ja alailman säätöluukku rosteria, yläilman säätöluukku valurautaa.

 

Cello Kamado 21 on käyttövalmis keraaminen hiiligrilli laadukkailla osilla. Kamado-hiiligrilli pitää lämmön pitkään tasaisena tiiviin rakenteen ja keraamisen ulkokuoren avulla. Monikäyttöinen grilli sopii muun muassa grillaukseen, savustamiseen ja paistamiseen.

 

Cello Kamado 21 -hiiligrillin rungon halkaisija on 55 cm ja grillausala on 47 cm, joka riittää 8–10 hengen ruokien valmistamiseen kerralla. Kamado-grillin eli keraamisen hiiligrillin muotoilu, tiivis rakenne ja keraaminen ulkokuori tuottavat korkean ja tasaisen lämpötilan, jossa ruoka kypsyy tasaisesti ja saa aidon hiiligrillissä syntyvän savun maun. Lämmön karkaaminen ja hiilten kulutus on alhaisempaa kuin perinteisissä hiiligrilleissä, mikä tekee Cello Kamado -grillistä ekologisen ja kestävän vaihtoehdon.

 

Tummanharmaassa grillissä on keraaminen ulkokuori, jonka avulla lämpötila pysyy korkeana ja tasaisena grillin sisällä. Grillausritilä ja alailman säätöluukku ovat ruostumatonta terästä ja yläilmansäätöluukku on valurautaa. Kannen ja pohjaosan väliset tiivisteet ovat laadukkaita kuitutiivisteitä. Musta teräksinen vaunu on vankka, ja siinä on lukittavat renkaat. Mukana toimitetaan kaksi bambusta valmistettua sivutasoa.

 

Keraaminen hiiligrilli on monikäyttöisyydessään vertaansa vailla. Sillä voidaan muun muassa grillata, paistaa ja savustaa. Grillissä on samoja ominaisuuksia kuin monissa kalliimmissa Kamado-grilleissä. Yksi huippuominaisuus on grillin etuseinässä oleva tulpallinen reikä, josta voi syöttää grilliin lisää savustuslastuja rosteriputkea pitkin avaamatta grillin kantta.

 

Grillin tiivis ja hyvin lämpöä eristävä rakenne mahdollistaa lämpötilan säätämisen tarkasti ja tasaisesti. Se soveltuukin erinomaisesti pitkäkestoiseen kypsennykseen matalalla lämmöllä eli niin sanottuun Low & Slow BBQ -grillaukseen, jonka avulla valmistuu esimerkiksi erityisen mehevää ja maukasta lihaa. Grillissä paistuu myös rapeapohjaiset pitsat ja leivät sekä muut leivonnaiset. Grilliä voidaan käyttää myös talvella, sillä se ei päästä lämpöä karkaamaan. Grilliin on saatavilla erikseen lisävarustepaketti, joka monipuolistaa grillin käyttöä entisestään.

 

Tekniset tiedot
- grillausalan halkaisija: 47 cm
- grillin koko: L 122 x S 73 x K 118 cm
- paino: 85 kg
- kannessa lämpömittari
- teräsvaunu lukittavilla pyörillä
- kaksi bambusta valmistettua sivutasoa

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?