Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Hiiligrilli Cello Premium 57

Hiiligrilli Cello Premium 57

Hiiligrilli Cello Premium 57
Hiiligrilli Cello Premium 57Hiiligrilli Cello Premium 57Hiiligrilli Cello Premium 57
Hiiligrilli Cello Premium 57
Iso hiiligrilli, jossa on lämpömittari, grilliritilä, hiiliritilä ja erillinen kahvallinen tuhka-astia grillin alla. Kannessa ja tuhka-astiassa on ilmansäätöventtiilit.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
199,00 €

Hiiligrilli Cello Premium 57

Iso hiiligrilli, jossa on lämpömittari, grilliritilä, hiiliritilä ja erillinen kahvallinen tuhka-astia grillin alla. Kannessa ja tuhka-astiassa on ilmansäätöventtiilit. Cello Cooking Systems -valmius lisävarusteille.

 

Cello Premium 57 on kiiltoemaloidusta teräksestä valmistettu iso hiiligrilli, jossa on lämpömittari, grilliritilä, hiiliritilä, tuhka-astia ja ilmansäätöventtiilit. Grillissä on kolme jalkaa, teräksinen alataso ja kaksi pyörää. Grillausala on 53 cm.

Korkealuokkainen ja näyttävä Cello Premium 57 -hiiligrilli tuottaa ruokaan aidon savun maun. Kannessa on lämpömittari, josta hiiligrillin lämpötilaa voi seurata helposti availematta kantta. Grillin alla on erillinen kahvallinen tuhka-astia, josta tuhkat on vaivaton tyhjentää. Kannessa ja tuhka-astiassa on ilmansäätöventtiilit.

 

Grillissä on kolme tukevaa jalkaa, teräksinen alataso ja kaksi pyörää. Lämpöä kestävät kahvat auttavat grillin siirtelyssä sekä kannen avaamisessa. Kannen ja pohjan materiaali on kiiltoemaloitua terästä.

 

Grillin sisällä on hiiliritilä ja erityisen tukeva grilliritilä, jossa on reikä Cello Cooking Systems -lisävarustepannuille, pizzakivelle ja padoille. Lisävarusteet tekevät grillistä entistä monikäyttöisemmän ja tarjoavat laajat mahdollisuudet ruoanlaittoon.

 

Tekniset tiedot
- grillausalan halkaisija: 53 cm
- grillin koko: L 64 x S 52 x K 96 cm
- kannessa lämpömittari
- erillinen kahvallinen tuhka-astia
- teräksinen alataso
- pyörät
- lämpöä kestävät kahvat
- EN1860-standardin materiaalivahvuuksien vaatimukset (materiaalivahvuudet) täyttävä hiiligrilli

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?