Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Kaasugrilli Cello Cabin 6i

Kaasugrilli Cello Cabin 6i

Kaasugrilli Cello Cabin 6i
Kaasugrilli Cello Cabin 6iKaasugrilli Cello Cabin 6iKaasugrilli Cello Cabin 6iKaasugrilli Cello Cabin 6i
Kaasugrilli Cello Cabin 6i
Kuuden polttimen kaasugrilli valurautaparilalla ja sivukeittimellä. Grilli on pulverimaalattua terästä ja polttimet ovat ruostumatonta terästä. Polttimissa on helppokäyttöinen säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
449,00 €

Kaasugrilli Cello Cabin 6i

Kuuden polttimen kaasugrilli valurautaparilalla ja sivukeittimellä. Grilli on pulverimaalattua terästä ja polttimet ovat ruostumatonta terästä. Polttimissa on helppokäyttöinen säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.

 

Cello Cabin 6i on laadukas kaasugrilli kuudella polttimella. Grillissä on valuraudasta valmistettu ritilä ja parila sekä erillinen sivukeitin. Polttimissa on helppokäyttöinen säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.

 

Cello Cabin 6i on tehokas kaasugrilli, jossa on kuusi poltinta, valurautaparila ja sivukeitin. Grilli on kauttaaltaan pulverimaalattua terästä ja polttimet ovat ruostumatonta terästä. Kaikilla polttimilla (myös sivukeittimellä) on helppokäyttöinen säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.

 

Erillinen, tuulelta suojaan upotettu sivukeitin laajentaa grillin käyttömahdollisuuksia entisestään. Kun sivukeitin ei ole käytössä, sen suljettu kansi muodostaa tasaisen laskupinnan, jota grillin ympärillä aina tarvitaan. Grillin ritilä ja parila ovat mattaemaloitua valurautaa, ja grillausala on jaettu puoliksi ritilän ja parilan kesken. Parilan toisella puolella on sileä pinta ja toisella puolella parilaraitainen pinta. Lisäksi grillissä on käytännöllinen lämmitysritilä, jossa valmistuneet ruoat pysyvät lämpiminä.

 

Grillin kannessa on lämpömittari, josta grillin lämpötilaa on helppo seurata avaamatta kantta. Ulosvedettävä rasvapelti grillin alla on helppo pestä. Grillivaunussa on kaksiovinen kaappi ja neljä pientä pyörää, joiden avulla grilli on helposti siirrettävissä.

 

Tekniset tiedot
- teho: 12 kW + 2,5 kW
- grillausala: L 76 x S 41,5 cm
- grillin koko: L 150 x S 55 x K 115 cm
- polttimet: 6 kpl
- säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä
- mattaemaloitu valurautaparila ja -ritilä
- lämmitysritilä
- sivukeitin suljettavalla kannella
- lämpömittari kannessa
- ulosvedettävä rasvapelti
- kaksiovinen kaappi
- pyörät: 4 kpl

 

Grilliin tarvittava nestekaasupullo, kaasuletku ja paineensäädin sekä suojapeite myydään erikseen. Verkkokaupan tuotekuvat ovat kasatusta grillistä. Grilli toimitetaan osina ja se on itse kasattava käyttökuntoon.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?