Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Kaasugrilli Cello Carbon 3i

Kaasugrilli Cello Carbon 3i

Kaasugrilli Cello Carbon 3i
Kaasugrilli Cello Carbon 3iKaasugrilli Cello Carbon 3iKaasugrilli Cello Carbon 3iKaasugrilli Cello Carbon 3i
Kaasugrilli Cello Carbon 3i
Mustassa kaasugrillissä kolme poltinta, sivukeitin ja säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
529,00 €

Kaasugrilli Cello Carbon 3i

Mustassa kaasugrillissä kolme poltinta, sivukeitin ja säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä. Grillissä on mattaemaloitu valurautaritilä, lämmitysritilä, lämpömittari ja rasvapelti. Vaunussa on alakaappi kahdella ovella ja pyörät.

 

Tyylikkään musta kaasugrilli, jossa on kolme poltinta, sivukeitin ja alakaappi. Grillin kansi on kestävää emaloitua terästä ja vaunu pulverimaalattua terästä. Grillin tulilaatikko on myös pitkäikäistä emaloitua terästä. Grillissä on rosteripolttimet ja kaikilla polttimilla (myös sivukeittimellä) on helppokäyttöinen säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä. Säätimissä on myös paristotoimiset väriä vaihtavat led-valot (4 x AA paristot eivät sisälly).

 

Erillinen tuulelta suojaan upotettu sivukeitin laajentaa grillin käyttömahdollisuuksia entisestään. Kun sivukeitin ei ole käytössä, sen suljettu kansi on tasaista laskupintaa, jota grillin ympärillä aina tarvitaan. Grillin toinen sivutaso on alas laskettava, joten se säästää varastointitilaa.

 

Grillausala on kokonaan mattaemaloitua valurautaritilää. Isommassa grilliritilässä on pyöreä reikä Cello Cooking Systems -tarvikkeille. Grillin sisällä on erillinen lämmitysritilä, kannessa on pidempää grillausta helpottava lämpömittari sekä grillin alla on ulos vedettävä rasvapelti. Vaunussa on tilava kaappi kahdella ovella ja neljä pientä pyörää.

 

Tekniset Tiedot
- teho: 10,5 kW + 3 kW

- grillausala: L 59 x S 45 cm
- grillin mitat: L 127 x S 60 x K 117 cm

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?