Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Kaasugrilli Cello Classic 3

Kaasugrilli Cello Classic 3

Kaasugrilli Cello Classic 3
Kaasugrilli Cello Classic 3Kaasugrilli Cello Classic 3Kaasugrilli Cello Classic 3
Kaasugrilli Cello Classic 3
Reilunkokoinen 3:n polttimen kaasugrilli jossa koko grillausala on valurautaritilää. Grilli pulverimaalattua terästä ja polttimet ruostumatonta terästä. Polttimissa säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
279,00 €

Kaasugrilli Cello Classic 3

Reilunkokoinen 3:n polttimen kaasugrilli jossa koko grillausala on valurautaritilää. Grilli pulverimaalattua terästä ja polttimet ruostumatonta terästä. Polttimissa säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.

 

Cello Classic 3 on laadukas kaasugrilli kolmella polttimella. Grillissä on iso grillausala, jossa on valuraudasta valmistetut grillausritilät. Polttimissa on helppokäyttöinen säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.

 

Cello Classic 3 on tehokas kaasugrilli, jossa on kolme poltinta ja valurautaiset grillausritilät. Grilli on kauttaaltaan pulverimaalattua terästä ja polttimet ovat ruostumatonta terästä. Kaikilla polttimilla on helppokäyttöinen säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä.

 

Tukevat sivutasot grillin molemmilla puolilla muodostavat tasaista laskupintaa, jota grillin ympärillä aina astioille tarvitaan. Grillin ritilät ovat mattaemaloitua valurautaa. Koko grillausala on varustettu valurautaisilla ritilöillä. Lisäksi grillissä on käytännöllinen lämmitysritilä, jossa valmistuneet ruoat pysyvät lämpiminä.

 

Grillin kannessa on lämpömittari, josta grillin lämpötilaa on helppo seurata avaamatta kantta. Ulosvedettävä rasvapelti grillin alla on helppo pestä. Grillivaunussa on teräksinen etuseinä, alataso ja kaksi isoa pyörää, joiden avulla grilli on helposti siirrettävissä.

 

Tekniset tiedot
- teho: 10,5 kW
- grillausala: L 63 x S 41,5 cm
- grillin koko: L 132 x S 52 x K 115 cm
- polttimet: 3 kpl
- säätimeen integroitu sytytysjärjestelmä
- mattaemaloidut valurautaritilät
- lämmitysritilä
- sivutasot 2 kpl
- lämpömittari kannessa
- ulosvedettävä rasvapelti
- alataso
- pyörät: 2 kpl
- takuu: 2 vuotta

 

Grilliin tarvittava nestekaasupullo, kaasuletku ja paineensäädin sekä suojapeite myydään erikseen. Verkkokaupan tuotekuvat ovat kasatusta grillistä. Grilli toimitetaan osina ja se on itse kasattava käyttökuntoon.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?