Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Kaasugrilli Cello Ready 6iX Black Edition

Kaasugrilli Cello Ready 6iX Black Edition

Kaasugrilli Cello Ready 6iX Black Edition
Kaasugrilli Cello Ready 6iX Black EditionKaasugrilli Cello Ready 6iX Black EditionKaasugrilli Cello Ready 6iX Black EditionKaasugrilli Cello Ready 6iX Black EditionKaasugrilli Cello Ready 6iX Black Edition
Kaasugrilli Cello Ready 6iX Black Edition
Osin mustasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli kuudella polttimella, sivukeittimellä ja erillisellä vartaalla sekä takapolttimella. Vain sivutaso ja sivukeitin pitää kiinnittää itse grilliin.
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
1 695,00 €

Kaasugrilli Cello Ready 6iX Black Edition

Osin mustasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli kuudella polttimella, sivukeittimellä ja erillisellä vartaalla sekä takapolttimella. Vain sivutaso ja sivukeitin pitää kiinnittää itse grilliin.

 

Kirkkaasta sekä osin mustasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaasugrilli, jossa on kuusi poltinta, erillinen sivukeitin ja oma infrapunatakapoltin moottoroidulle vartaalle.

 

Tehtaalla lähes valmiiksi kasattuun Premium-kaasugrilliin tarvitsee kiinnittää vain sivutaso ja sivukeitin.

Grillivaunussa on liukulaakeroidut vetolaatikot. Grillin musta tuplakansi, grilliritilät, tulilaatikko, polttimet, lämmönjakopellit, rasvapelti, sivutasot, vaunun pohja, sivut ja vetolaatikot ovat kaikki ruostumatonta terästä. Grillausala on varustettu kokonaan rosterisilla grilliritilöillä. Ritilöissä on reikä Cello Cooking Systems -lisävarustepannuille, padoille ja pizzakivelle, jotka sopivat ritilässä olevaan reikään tai ritilän päälle.

 

Grillin kaikki polttimet (myös sivukeitin ja takapoltin) syttyvät nappia painaen helposti ja turvallisesti paristotoimisella sytytysjärjestelmällä (tarvittava AA-sormiparisto ei tule grillin mukana). Erillinen tuulelta suojaan upotettu sivukeitin laajentaa grillin käyttömahdollisuuksia entisestään. Kun sivukeitin ei ole käytössä, sen suljettu kansi on tasaista laskupintaa, jota grillin ympärillä aina tarvitaan.

 

Infrapunaliekillä varustetulla takapolttimella paahtaa varrasherkkuihin sopivat kypsyydet ja rapeat pinnat. Varras sekä varrasmoottori toimitetaan grillin mukana. Moottori tarvitsee toimiakseen sähköä (230 V), eli se liitetään pistotulpalla ulkosähköpistorasiaan. Grillin sisällä on erillinen lämmitysritilä, kannessa on pidempiä grillailuja helpottava lämpömittari ja grillin alla on ulos vedettävä rasvapelti.

 

Grillissä on neljä tukevaa metallirunkoista pyörää (takapyörissä pikalukitus), jotka helpottavat grillin siirtelyä. Grilli on pakattu pumpulla liikuteltavaan kestävään ja suojaavaan myyntipakkauslaatikkoon.

 

Tekniset Tiedot
- teho: 21 + 3,2 + 3,5 kW
- grillausala: L 97 x S 45 cm
- grillin koko: L 167,7 x S 60 x K 118 cm
- polttimet: 6 + 1 + 1 kpl
- paristotoiminen sytytysjärjestelmä
- koko grillausala varustettu rosteriritilöillä
- erillinen lämmitysritilä
- sivukeitin suljettavalla kannella
- takapoltin ja varras jolle on oma moottori
- lämpömittari kannessa
- helposti puhdistettava rasvapelti
- kätevät vetolaatikot grillitarvikkeille
- pyörät: 4 kpl joista 2 kpl on lukittavia
- takuu: 2 vuotta

 

Grillin rosteriosat ovat tehtaalla suojattu pintaöljyllä. Sen takia varsinkin mustat osat voivat näyttää läikikkäältä uudessa grillissä. Grillin käyttöohjeessa on kerrottu pintojen puhdistamisesta ja ylläpidosta CRC 5-56 monitoimiöljyllä, jolla myös suojaöljyt saa osien pinnoilta helposti pyyhittyä pois.

 

CRC 5-56 monitoimiöljy toimii grillin pintojen puhdistus- ja suoja-aineena. CRC 5-56 monitoimiöljy ei tule grillin mukana, vaan se tulee hankkia erikseen.

 

Grilliin tarvittava nestekaasupullo, kaasuletku ja paineensäädin sekä suojapeite myydään myös erikseen.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?