Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Kaasugrilli Cello Roaster 2

Kaasugrilli Cello Roaster 2

Kaasugrilli Cello Roaster 2
Kaasugrilli Cello Roaster 2Kaasugrilli Cello Roaster 2Kaasugrilli Cello Roaster 2Kaasugrilli Cello Roaster 2Kaasugrilli Cello Roaster 2
Kaasugrilli Cello Roaster 2
Kätevä kaasugrilli kahdella polttimella pienelle patiolle tai parvekkeelle sekä matkailu- ja venekäyttöön. Voidaan käyttää pöydällä ja kantaa kannen kahvasta
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
199,00 €

Kaasugrilli Cello Roaster 2

Kätevä kaasugrilli kahdella polttimella pienelle patiolle tai parvekkeelle sekä matkailu- ja venekäyttöön. Voidaan käyttää pöydällä ja kantaa kannen kahvasta. Pinnat ja sisäosat ruostumatonta terästä. Mukana paineensäädin ja kaasuletku.

 

Cello Roaster 2 on kätevä 2-poltin grilli pienelle patiolle tai parveke-, matkailu- ja venekäyttöön. Grilliä voi kätevästi käyttää pöydällä. Kaikki pinnat ja sisuskalut ovat ruostumattomasta teräksestä ja grilliä on helppo kantaa sen kannen kahvasta.

 

Tehokkaat putkipolttimet ovat kestävää ruostumatonta terästä ja niiden päällä on rosterista valmistetut lämmönjakopellit, joiden tehtävä on suojata grillin polttimia rasvoilta ja marinadeilta, tasata polttimilta nousevaa lämpöä sekä estää liekkien liiallista leimahtelua grillatessa. Myös grillausala on kokonaan rosteriritilää.

 

Grillin polttimilla on säätimeen integroitu sytytin. Polttimen säätönuppia painetaan sisään ja käännetään, kuuluu naksahdus ja kyseinen poltin syttyy helposti ja turvallisesti.

 

Grillissä on tukeva tuplakansi ja kannessa on pidempiä grillauksia helpottava lämpömittari. Kannen saa lukittua paikoilleen, jolloin grilliä voi helposti kantaa kannen kahvasta. Grillin alla on puhdistusta helpottava ulos vedettävä rosterinen rasvapelti.

 

Monipuolista grilliä voi käyttää joko normaalilla pullokaasulla tai matkakäytössä pienellä kierreventtiilillä varustetulla kaasurasialla. Grillin mukana on kaasurasiaan sopiva paineensäädin ja kaasuletku.

 

Tekniset tiedot
- grillausala L 40 x S 33 cm
- rosterinen grillausritilä
- rosteripolttimet 2 kpl
- teho max. 4,4 kW (320 g/h)
- kannettava malli lukittavalla kannella
- grillin mitat L 45 x S 45 x K 34 cm

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?