Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Kaasugrilli Cello Rodium 4

Kaasugrilli Cello Rodium 4

Kaasugrilli Cello Rodium 4
Kaasugrilli Cello Rodium 4Kaasugrilli Cello Rodium 4Kaasugrilli Cello Rodium 4Kaasugrilli Cello Rodium 4Kaasugrilli Cello Rodium 4Kaasugrilli Cello Rodium 4Kaasugrilli Cello Rodium 4
Kaasugrilli Cello Rodium 4
Tyylikkäässä Cello Rodium 4 -grillissä on valurautaiset paistopinnat. Neljän pääpolttimen teho on 14,0 kW ja sivukeittimen 3,0 kW
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
499,00 €

Kaasugrilli Cello Rodium 4

Tyylikkäässä Cello Rodium 4 -grillissä on valurautaiset paistopinnat. Neljän pääpolttimen teho on 14,0 kW ja sivukeittimen 3,0 kW. Runko maalattua terästä, grillipesä emaloitua terästä ja vaaleanharmaat ulkopinnat ruostumatonta terästä.

 

Cello Rodium 4 on tyylikäs nelipolttimoinen kaasugrilli, joka on erinomainen valinta keskikokoisille perheille tai mökkigrilliksi. Runko maalattua terästä, grillipesä pitkäikäistä emaloitua terästä ja ulkopinnat ruostumatonta terästä.

 

Grillausala on jaettu 2/3 osaa valurautaritilän ja 1/3 osaa kaksipuolisen valurautaparilan kesken. Grilliparilassa on sileä puoli ja parilaraitapuoli, joten se on monikäyttöinen varuste kaikessa grillaamisessa. Yläosan lämmitysritilällä voi valmistaa vähemmän lämpöä vaativia ruokia tai pitää valmiita ruokia lämpöisenä odottamassa tarjoilua.

 

Grillin tehokkaat putkipolttimet ovat kestävää ruostumatonta terästä. Polttimien päällä ritilöiden kohdalla on emaloidusta teräksestä valmistetut lämmönjakopellit, joiden tehtävänä on suojata grillin polttimia rasvoilta ja marinadeilta, tasata polttimilta nousevaa lämpöä sekä estää liekkien liiallista leimahtelua grillatessa. Neljän pääpolttimen teho on 14,0 kW.

 

Grillin polttimilla on säätimeen integroitu sytytin. Polttimen säätönuppia painetaan sisään ja käännetään, kuuluu naksahdus ja kyseinen poltin syttyy helposti ja turvallisesti.

Oikeassa sivutasossa on tehokas tuulelta suojaan upotettu 3 kW sivukeitin, jolla keität lisukkeet ja kastikkeet grillauksen lomassa. Vasen sivutaso on vapaata laskutilaa, jota grillatessa aina tarvitaan astioille.

Grillissä on tukeva tuplakansi ja kannessa on pidempiä grillauksia helpottava lämpömittari. Grillin sisäosa on hyvin kuumaa ja rasvaa kestävää pitkäikäistä emaloitua terästä. Grillin alla on puhdistusta helpottava ulos vedettävä rasvapelti.

 

Vaunussa on tarvikekaappi ja kaksi ovea. Vaunun sivuseinät ja takaseinä ovat mustaksi maalattua terästä, ovet ovat ruostumatonta terästä. Vaunussa on myös grillin siirtelyä helpottavat pyörät. Grilliin tarvittava nestekaasu, kaasuletku ja paineensäädin sekä suojapeite myydään erikseen.

 

Tekniset tiedot
- grillausala L 74 x S 41 cm
- valurautaritilät ja valurautaparila
- rosteripolttimet 4 kpl
- teho maks. 14 kW + sivukeitin 3 kW (1017 + 218 g/h)
- tarvikekaappi
- grillin mitat L 140 x S 55 x K 115 cm

Takuu 2 vuotta.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?