Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Cello Grillit » Pizzauuni Cello Piccolo 12

Pizzauuni Cello Piccolo 12

Pizzauuni Cello Piccolo 12
Pizzauuni Cello Piccolo 12Pizzauuni Cello Piccolo 12Pizzauuni Cello Piccolo 12
Pizzauuni Cello Piccolo 12
Kaasutoiminen Cello Piccolo 12 -pizzauuni lämpenee paistovalmiiksi noin 30-40 minuutissa. Pizzauuni saavuttaa jopa 500°C:n paistolämpötilat
Saatavuus Ei saatavana!
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Hinta
289,00 €

Pizzauuni Cello Piccolo 12

Kaasutoiminen Cello Piccolo 12 -pizzauuni lämpenee paistovalmiiksi noin 30-40 minuutissa. Pizzauuni saavuttaa jopa 500°C:n paistolämpötilat. Tällä uunilla pystyy paistamaan 12" eli halkaisijaltaan noin 30 cm kokoisia pizzoja.

 

Kaasutoiminen Cello Piccolo 12 -pizzauuni lämpenee paistovalmiiksi noin 30-40 minuutissa. Pizzauuni saavuttaa jopa 500°C:n paistolämpötilat. Tällä uunilla pystyy paistamaan 12 tuuman eli halkaisijaltaan noin 30 cm kokoisia pizzoja. Herkullisen pizzan salaisuus on laadukas, lämpöä varaava paistokivi, aito elävä tuli, pizzauunille tyypillinen kuuman ilman kierto, joka virtaa myös pizzan yli, sekä korkea paistolämpötila. Pizza paistuu nopeasti, jopa 60-90 sekunnin paistoajalla. Cello Piccolo 12 -pizzauuni on nopea ottaa käyttöön, koska se on jo tehtaalla valmiiksi kasattu.

 

Cello Piccolo 12 -pizzauuni toimii nestekaasulla, samalla kaasupullolla kuin kaasugrillit. Kaasupullo liitetään uuniin samalla tavalla kuin kaasugrillissä, avataan kaasuntulo pullosta, käännetään uunin poltin palamaan säätönupista, jossa on myös integroitu sytytysjärjestelmä. Polttimen tehoa pystyy myös säätämään samaan tapaan kuin kaasugrilleissä. Kaasupolttimessa on erityisenä turvavarusteena liekinvarmistin, joka katkaisee kaasuntulon automaattisesti, jos liekki polttimessa jostain syystä, esimerkiksi tuulenpuuskan takia, sammuisi.

 

Mukana pakkauksessa on
- Cello Piccolo 12 -pizzauuni
- keraaminen kordieriitistä valmistettu pizzakivi

 

Cello Piccolo 12 -pizzauunin materiaali on maalattu teräs sekä osittain myös ruostumaton teräs. Pizzakivi on hyvin lämpöä kestävää keraamista kordieriittia.

 

Tekniset tiedot
- pizzakiven mitat: L 34 x S 30,5 x K 1,1 cm
- pizzauunin koko: L 39,9 x S 64,4 x K 35,2 cm
- teho: Max. 4,4 kW
- paino: noin 10,5 kg
- takuu: 2 vuotta

 

Kaasutoimisen Cello Piccolo 12 -pizzauunin käyttöön tarvittava nestekaasupullo, kaasuletku ja matalapainesäädin sekä suojapeite ja muut tarvikkeet myydään erikseen.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?