Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Grillaus & Savustus Lisävarusteet » Hiilikori Cello Kamado 21-23

Hiilikori Cello Kamado 21-23

TOIMITUSKULUITTA
Hiilikori Cello Kamado 21-23
Hiilikori Cello Kamado 21-23
Hiilikori Cello Kamado 21-23
Hiilikori soveltuu Cello 21- ja 23-kamadoihin. Muihin merkkeihin sopivuus tulee tarkistaa hiilikorin mittojen perusteella. Hiilikorin mitat ovat: alaosan Ø 23,8 cm, yläosan Ø 35 cm ja korkeus kahvoineen 15,5 cm
Saatavuus Varastossa
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää
Määrä kpl
Hinta
84,90 €

Hiilikori Cello Kamado 21-23

Hiilikori helpottaa kamadogrillissä hiilloksen palamista, koska hiillos saa silloin ympärille paremmin ilmaa. Hiilikorista on hyötyä, kun kamadoon halutaan korkeat lämmöt esim. pihvin grillausta tai pizzanpaistoa varten.

 

Rosterisessa hiilikorissa on irroitettava väliseinä, jonka ansiosta koriin voi tehdä myös vain toispuolisen hiilloksen. Hiilikorin voi asettaa kamadogrillissä joko hiiliritilän päälle tai käyttää sitä myös ilman hiiliritilää, suoraan tulipesän pohjan päällä.

 

Hiilikori helpottaa myös kamadogrillin puhdistusta grillauksen jälkeen. Palamattomat hiilet on helppo nostaa korin avulla pois grillistä ja ravistella tuhkat niistä pois, minkä jälkeen koriin jääneet hiilet voi käyttää uudelleen.

 

Hiilikori soveltuu Cello 21- ja 23-kamadoihin. Muihin merkkeihin sopivuus tulee tarkistaa hiilikorin mittojen perusteella. Hiilikorin mitat ovat: alaosan Ø 23,8 cm, yläosan Ø 35 cm ja korkeus kahvoineen 15,5 cm.

Liittyvät tuotteet

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?