Rakentaminen

Rakentaminen

Meiltä kaikki tarvittava rakentamiseen aina työkaluista työmaatarvikkeisiin. Tarjoamme välineet onnistumiseen niin kotinikkareille kuin ammattilaisillekin.

Piha ja puutarha

Piha ja puutarha

Oivia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan! Valikoimamme sisältää kaikkea pihan kunnossapitovälisestä näyttäviin piharakenteisiin ja patsaisiin.

Koti

Koti

Oivaraudasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä välineitä kotiin. Meidän avullamme saat kotisi toimimaan niin kuin haluat ja näyttämään siltä kun sen pitää.

Vapaa-aika

Vapaa-aika

Meiltä kaikki mitä tarvitset aktiiviseen elämään, niin sisällä kuin ulkona, kesällä kuin talvella, säällä kuin säällä! Oivat valinnat kun haluat rentoutua.

Poistotuotteet

Poistotuotteet

Poistotuotteet ovat valikoimastamme poistuvia malleja. Huippulöytöjä nopeimmille!

Etusivu » Vapaa-aika » Grillit & Savustimet » Grillaus & Savustus Lisävarusteet » Lasikuitutiiviste Cello Kamado 15 128 Cm

Lasikuitutiiviste Cello Kamado 15 128 Cm

Lasikuitutiiviste Cello Kamado 15 128 Cm
Lasikuitutiiviste Cello Kamado 15 128 Cm
Kamadogrilleihin kestävä lasikuitutiiviste kannen ja alaosan väliin. Soveltuu runkokooltaan 13–15 tuumaa oleviin kamadogrilleihin.
Saatavuus Varastossa
Määrä kpl
Hinta
36,95 €
Huom! Jos vaihdat grillin ylä- ja alatiivisteen, 13–15-tuumaisiin kamadogrilleihin pitää hankkia 2 x 128 cm tiivistenauhaa

Lasikuitutiiviste Cello Kamado 15 128 Cm

Lasikuitutiivisteellä voi korvata vanhan palaneen huopatiivisteen kamadogrilleissä. Pakkauksessa on 1 kpl lasikuitutiivistettä, jonka leveys on 2 cm ja pituus 128 cm. Tiivisteessä on kiinnityspinnassa teippiliima valmiina. Tiivisteen päiden kohtaamisteippi on myös pakkauksessa mukana.

 

Huom! Jos vaihdat grillin ylä- ja alatiivisteen, 13–15-tuumaisiin kamadogrilleihin pitää hankkia 2 x 128 cm tiivistenauhaa.

  

Oivarauta.fi - Verkkokauppa

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman työvälineitä, pienkoneita ja paljon muuta!

TILAA OIVARAUDAN UUTISKIRJE
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?